torsdag, juni 11, 2015

Franklin Graham: Gud holder Billy Graham i live for å oppmuntre kristne som har det vanskelig

Franklin Graham har nettopp kommet tilbake fra Jacksonville i Florida, hvor han har forkynt evangeliet til mer enn 18.000 mennesker ansikt til ansikt, mens drøyt 40.000 har fulgt møtekampanjen via Internett.

Mens han var i Jacksonville, spurte lokal presse ham om faren, Billy Graham. Han er nå 96 og et halvt år gammel.

'Han er veldig stolt av det halve året', kunne Franklin leende meddele pressen.

Franklin Graham fortalte First Coast News at hans far fremdeles nyter sin favorittmat: hamburgere og grillet mat. Han snakker ikke mye, men han kjenner veldig godt til hva som skjer rundt ham.

'Han er stille, men hans sinn er helt med', kan Franklin fortelle.

Hans far er snart 97 og håper han lever til han er 100. Til pressen sa Franklin at han av og til lurer på hvorfor Gud fremdeles holder liv i Billy Graham og holder ham her på jorda:

'Spesielt nå når vi ser hvordan kristne blir angrepet her i landet - og dette er virkelig noe vi kommer til å se enda mer og mer av dette - er min far fremdeles her. Selv om han ikke er i stand til å snakke så mye som han pleide, er han fremdeles nærværende, og jeg tror at akkurat det er til stor oppmuntring for mange mennesker - at de vet at han fremdeles er her', kunne Franklin fortelle pressen.

Og innflytelsen til verdensevangelisten er ikke blitt mindre med årene. Den offisielle internettsiden til Billy Graham organisasjonen har 2,5 millioner 'likes' og 200.000 følger Billy Graham på 'Twitter'. Hans sønn, Franklin, som kommer til Norge i 2017 med en stor kampanje, vinner tusenvis av mennesker for Jesus hvert år gjennom sine 'Håps-festivaler'. Det samme gjør barnebarnet Will og datteren Anne Graham Lotz.

Foto: Billy Graham Association.

Ingen kommentarer: