fredag, oktober 14, 2022

Et profetisk ord om vår tid


Issachar Ministries, er en profetisk bønnegruppe fra Storbritannia, grunnlaget av Clifford Hill, som har en anerkjent profetisk tjeneste. I deres siste bønnemail deler daglig leder for dette forbønnsarbeidet det han kaller et 'ordbilde' med oss, som jeg tror er rett inn i vår tid:

Et ordbilde mottatt 6. juli 2022.

Av Chris Cobbold, daglig leder for Issachar Ministries/Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

For å gi litt kontekst, ante jeg den morgenen at Herren ville at jeg skulle legge til side min normale tid med morgenbønn og ganske enkelt vente på ham. Jeg gjorde nettopp det; og jeg har skrevet ordrett det jeg hørte, og bildene jeg så som fulgte med disse ordene. Vennligst test og undersøk dette selv.

«Solen går ned over denne verden. Solen er fortsatt synlig, men den begynner å synke utover horisonten; mørket kommer. Og akkurat som solen ser ut til å akselerere mens solnedgangen skrider frem, så akselererer endringshastigheten i de kommende mørke tidsalder.»

«Forbered deg på den nye mørketiden. Etabler lysets fyrtårn; lysets mennesker vil flykte til dem. Vær forberedt. Ikke vær redd, jeg vil omringe deg. Mine engler vil vokte deg. Tiden er nær.'

Jeg hadde da et bilde av bondelandet, med sauer som løp mot gjeteren, hastende ned fra åsene, mot en forbløffende solnedgang, hele himmelen rød; og en betydelig bekk (ikke en elv) som renner ned i havet. Og den røde himmelen blir til lilla.

Folket tar av seg skoene, for vi er på hellig grunn, med bakgrunnen til den røde himmelen. Det er de som har trukket for gardinene, og derfor ikke kan se den røde himmelen, fordi de ikke ønsker å bli konfrontert med slutten på alle ting. Det er skarpe blinkende lys som kontrasterer, og deretter understreker hvordan mørket sprer seg.

Så er det en ny daggry. De få skyene sprer seg veldig raskt og det er en myk rød daggry. Dette etterfølges av et øyeblikkelig forsøk på å trekke et teppe over denne nye morgengry, slik at ingen skal kunne se den; et forsøk på å reetablere mørket.

I et forsøk på å blokkere den sanne åpenbaringen fullstendig, har et stort auditorium blitt bygget, som en av de romerske stadionene. Det er en enorm struktur, veldig høy, og man kan se ansiktene til mange verdensherskere – de som vil kalle seg verdensledere – samlet i et show av enhet.

Auditoriet er stort, svart inni og opplyst av kunstig lys, slik at lysnivåene kan manipuleres av de som har kontroll.

Det neste bildet er av en grønn gate, slik du finner i Chilterns og Berkshire Downs, med folk som strømmer ned de bratte bakkene inn i en dal for å drikke det krystallklare vannet i krittbekkene, med flekkete sollys, fullt av ørret, og en isfugl som blinker inn og ut, dit og tilbake, over vannet.


Billedtekst: Chris Cobbold.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Ingen kommentarer: