tirsdag, oktober 11, 2022

Profetisk: Seks årsaker til at djevelen hater Ukraina

En venn  av meg, Peter Tkaczyk, som har ukrainsk-polske røtter, gjorde meg oppmerksom på denne svært interessante artikkelen publisert av en ukrainsk kristen. Den gir oss en bedre forståelse av hva som skjer på det åndelige området for tiden. Ta med dette innholdet når du ber for Ukraina.

1- Ukraina har den høyeste prosentandelen av evangeliske kristne i det tidligere Sovjetunionen, så vel som i det kontinentale Europa (2% til 10%), noe som er veldig irriterende for djevelen. Hvis du tar Vest-Ukraina, finnes det i noen landsbyer og byer 50 prosent, og deretter 70 prosent evangeliske kristne.

Hvis du ser på hele Øst-Europa, leder Ukraina ann når det gjelder evangeliske kristne, og slås bare av England.

2- Ukraina kvittet seg for noen år siden med avguder

Avguder spiller en viktig rolle i Guds øyne. Da en konge satte avguder i Israel, kom landet under forbannelse.

I sovjettiden, da kristendommen begynte å bli utslettet, i den ateistiske Sovjetunionen, i hver by, på torget, i hver kollektivgård, nær kontoret, ble det installert avguder som sa: "Her er våre ledere som leder oss til en «lys fremtid» På en åndelig måte er dette av stor betydning.

I Ukraina, på offisielt nivå, er det vedtatt en lov om å kvitte seg med slike avgudsbilder.

Så snart kong Hiskia ble kvitt alle avguder, var landet hans en fiende av djevelen. (2.Krøn 32,12)

3 - fra Ukraina er det i løpet av de siste 100 årene har det blitt sendt et stort antall misjonærer  til forskjellige land, og til landene i det tidligere Sovjetunionen. I dag er de pastorer, biskoper og andre prester som sprer evangeliet.

4 - Ukraina har den største religionsfriheten i Øst- og Vest-Europa. Selv i noen stater i Amerika kan du ikke i dag gjøre det som religiøst gjøres i Ukraina. På statlig nivå er det ingen som stenger eller fengsler noen. Det er ingen begrensninger for å spre evangeliet.

5 - Ukraina har alltid vært episenteret for vekkelse i Øst-Europa.

I 988 var Vladimir den store en av de første blant våre land som aksepterte kristendommen. Den første oppvåkningen var i Kyev. Noen tar feil av å tro at han adopterte ortodoksi. Den ortodokse kirken dukket opp i 1054, 40 år etter Vladimir den stores død.

Den første evangeliske baptist-vekkelsen begynte i Kherson-provinsen på 1800-tallet. I 1920, berørte pinse-vekkelsen Odessa-regionen (Voronaev) og i det vestlige Ukraina i Volyn. Djevelen angriper land der vekkelsr skjer.

6 - Profetier om Ukraina.

Når en person har et kall fra Gud, jager djevelen den personen. Josef hadde drømmer som definerte Guds planer, og djevelen begynte å forfølge og hate ham. Så snart David fikk vite om hans tilståelse, hatet Saul ham, og hans egne brødre begynte å forakte ham.

For nesten 2000 år siden seilte apostelen Andreas inn i territoriet der Ukraina og byen Kiev dukket opp i fremtiden.

Da apostelen seilte langs Dnepr, stoppet han på Den Hellige Ånds oppfordring, der fjellene var. Da han besteg disse fjellene, profetere han: "Kan du se disse fjellene? Guds nåde skal skinne over dem, og det vil bli en by hvor Herren skal bygge mange menigheter." Andreas velsignet fjellene og ba til Gud og steg ned fra dem, hvor byen Kyev senere dukket opp

Dette er profetien om at Ukraina vil være en av de viktigste sentrale vekkelsene. Det vil være mange kristne, kirker, det vil være frihet, kristendommen vil spre seg videre herfra.

Gud har land han bruker til å spre evangeliet og han velsigner disse landene. 500 år siden - Tyskland, 600-700 år siden - Spania, deretter England, Amerika, Sør-Korea, Brasil.

Jeg tror at Gud har en stor fremtid for nasjonene som tror på ham. Han beskytter og velsigner nasjonene der flest mennesker tjener Ham. Før Jesu andre komme vil det komme en enorm oppvåkning som aldri har skjedd!

Savochka/Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: