mandag, desember 30, 2019

Hva livet har lært meg

"Jeg har lært at jeg kan ikke alltid regne med at andre skal repektere mine følelser - selv om jeg respekterer deres. Det å være snill og god som menneske garanterer ikke at andre vil være snill og god mot deg - vær god og snill likevel.

Noen mennesker vil misforstå ditt hjerte uansett hva du sier - overgi det til Den rettferdige dommer. Du har bare kontroll på dine egne handlinger og oppførsel - du kan ikke kontrollere andres - overgi det til Jesus.

Vokt deg for hva du sier - du kan ikke ta tilbake uforsiktige ord. Å bli lik Jesus er viktigere enn noe annet du noensinne vil gjøre for Ham. Vil de kjenne deg på grunn av din kjærlighet? Hold blikket festet på Jesus. Han alene vil ikke svikte deg eller forlate deg. Han holder deg tett inntil seg, ja i sine hender.

Velg å tilgi andre. Alle kjemper kamper vi ikke vet noe om. Kristus tilga deg når du var på der verste, så velg å tilgi. I morgen er det en ny dag, en ny start, uten noen feil du har begått, len deg mot Kristus, Hans nåde er nok for  deg. En arv vi etterlater oss bygges opp dag for dag - et valg ad gangen. Livet ditt kan bli til inspirasjon for fremtidige generasjoner. Lev vel, min venn!"

- Stephen (Steve) Porter (bildet)
Norsk oversettelse (c)

Ingen kommentarer: