mandag, desember 23, 2019

Profetisk: En grønn sko og åndelig modenhet

Klokken 0530 i dag morges våknet jeg av en forferdelig øresus. Det er ikke uvanlig. Problemene med tinnitus har forsterket seg etter at jeg fikk Parkinsons. Heldigvis sovnet jeg igjen etter en tid. Da hadde jeg en underlig drøm. og innholdet er av en slik karakter at jeg tror den inneholder et budskap til Kristi kropp i Norge i en tid som denne:

Jeg drømte at jeg var på en konferanse. Møter pågikk til stadighet. Det ene avløste det andre. Det var så mange ord. Men det ble stadig færre som deltok. I en pause ble jeg vandrende rundt i et kjøpesenter. Konferansesalen var en del av kjøpesenteret. Ved en av de mindre utgangene, i en krok for seg selv, så jeg det: et par grønne sko. De så nøyaktig ut som de på dette bildet. De så helt nye ut.

Da hører jeg en stemme si: Ta dem på deg!

Motvillig tar jeg skoene på. De kjennes trange ut, men jeg får dem på. Det er først når jeg har gått med dem en liten stund at jeg kjenner at de kjipper. De er for store.

Jeg snur og går tilbake for å sette dem fra meg der jeg fant dem. Da oppdager jeg noe jeg ikke hadde sett første gangen: Det ligger mye brukerutstyr på stedet. Ulike ting til å koke forskjellige narkotiske stoffer med. Noe av brukerutstyret er nylig brukt. Det er blodig. Jeg kjenner på en sterk uvelsfølelse.

Da jeg våknet ved 0800-tiden spurte jeg Herren hva denne drømmen betyr? Hvem er den til?
Da sier Herren:

Det er mange ord, men liten modenhet. Mange snakker om ting de selv ikke har erfart. De tar på seg sko, som er symbolet på forkynnelsen av Guds ord, men skoene passer ikke. Disse skoene er avrundet, fordi budskapet de bringer er tilpasset. Dermed blir det de bringer gift. Det gir en rus. Det må en større ærlighet til. En erkjennelse av utilstrekkelighet. Modenhet kommer gjennom forsakelse, tro og lidelse. Jeg forbereder min brud gjennom lidelse. Det er en pris å betale. Det er en moden brud jeg henter hjem.

Ingen kommentarer: