onsdag, desember 18, 2019

Profetisk: Jeg hører ham hviske: Jeg er din identitet, del 2

Her er del to av det profetiske budskapet Brian Simmons bar fram:

"Vi beveger oss som en. Når du overgir deg til Meg, så er det ikke lenger du som leder ditt liv, det er Jeg som er Hyrden som leder oss. Vi arbeider sammen på jorden som hellige medarbeidere, venner hengitt til å tjene hverandre. Jeg har betjent deg med Min nåde idet du har gitt deg til Mitt hjerte. Når du ber til Meg er vi forenet, som to ånder som puster som en. Din stemme er vakker og ditt ansikt skjønt i Mine øyne når du trer frem for Meg. Nøl ikke med med å gi Meg del i ditt hjertes lengsler og jeg vil sørge for at de blir oppfylt.

Jeg har lagt nådens Ånd på deg. Styrken til å holde ut under press og prøvelser flyter fra Mitt liv inne i deg. Si ikke: 'Jeg holder ikke ut denne prøvelsen', men si heller: 'Jeg kan gjøre alt gjennom styrken til Den Ene som lever i meg.' Når du taler ut fra din identitet som du har i Meg, vil den brusende kraften til Min Ånd løfte deg høyt og du vil sveve over øyeblikkets smerte og prøvelsens test. 

Jeg er din sanne identitet. Finn gleden din i Meg og Jeg vil øse Min kraft inn i deg. Jo mer du lar ditt hjerte fryde seg i Meg jo mer fri blir Jeg til å forløse Min herlighet inn i din situasjon. Andre vil legge merke til salvelsen, jeg har merket Meg din gudsfrykt, for du har satt din lit til Meg da du hadde ingen ting og ingen støttet deg. Jeg kjenner ditt hjerte, for Jeg har formet det med Mine hender så det skulle romme Min herlighet. Tvil ikke på den kjærligheten Jeg har lagt ned i sjelen din og fått den til å brenne. I den flammen vil du finne Meg og du vil høre Min stemme hviske til deg, for Jeg er din sanne identitet i tid og evighet."

Ingen kommentarer: