onsdag, desember 18, 2019

En inderlig takk

May Sissel og jeg skulle ønske vi kunne se deres ansikt og ta hver av dere i hånden og gi dere en klem slik at vi kunne takke dere for hvert smil, varme, gode ord, raushet, kjærlighet, nåde dere har vist oss i året som snart er historie. Fra djupet av våre hjerter en inderlig takk for alt dette og for deres forbønn og praktisk hjelp og økonomisk støtte til arbeidet vårt og oss personlig. Vi hadde ikke klart oss uten noen av dere. Den største rikdom er venner.

Takk til alle menigheter som har invitert oss, og til alle dere som tok dere bryet med å komme til seminarer, møter og gudstjenester hvor Bjørn Olav underviste. Takk til alle dere som tok dere tid til en liten prat, som kom for å hilse på og som vi fikk be for og velsigne, og for alle som ville be for oss og velsigne oss. Takk for all deres omsorg.

Nå står en spennende vår foran oss. Vi skal delta med seminarer og taler på Bønn for Oslo, Bønneuka for Trondheim, Den nasjonale bønnekonferansen på Grimerud og på lederkonferansen for Baptistsamfunner skal vi delta som sjelesørgere og forbedere.

Julehøytiden blir en stille feiring sammen med aller nærmeste familie.

Vi ønsker alle våre venner en velsignet Kristi fødselsfest når den tiden kommer.

Takk til alle dere som fortsatt ber for oss.

Ingen kommentarer: