lørdag, desember 07, 2019

Etterfølgelse, del 2

"Vennligst del tiden avsatt til indre bønn i to deler: I forbindelse med den første delen behov mediter. I forbindelsle med den andre delen: Be for menneskene, for alle uten unntak, samt for dem som jeg har et spesielt ansvar for å be for. Vær ytterst nøyaktig med å be tidebønnene. De er som en bukett friske roser plukket hver dag, symbolet for evig kjærlighet, daglig gitt oss av den høyt elskede, vår Brudgom.

Ofte, svært ofte, ta imot Herren i nattverden, og som en eneste grense for hvor ofte, la kjærligheten bestemme. Det blir aldri for ofte å rope på Den elskede, Frelseren!

'Jeg har ikke kommet for å kalle rettferdige, men for å kalle syndere' ... Vær besjelet med ett eneste ønske: å gi Jesus til alle. Gi deg særskilt til de fortapte sauene, synderne, de som ikke betrakes som gode mennesker. Ikke overgi de nittini sauene som har gått seg vill, for å ha det skjønt i innhegningen med de trofaste. Overvinn din strenghet mot syndere som ligger i din natur, og vis i stedet medlidenhet, interesse, oppofrelse og ivrig omsorg for deres sjeler.

fortsettes

Billedtekst: Broder Charles av Jesus

Ingen kommentarer: