torsdag, mars 05, 2009

300.000 har klikket seg innom denne bloggen



I dag har denne bloggen passert en aldri så liten milepæl, med 115.000 besøkende og 300.000 pageviews. Jeg hadde publisert artikler noen måneder før tellingen startet, slik at tallet faktisk er høyere enn dette.

Den første artikkelen stod på trykk 15.januar 2006, og var en gjengivelse av Den nikenske trosbekjennelsen. Jeg ville med det flagge hva som er summen av min tro og overbevisning.

Jeg har produsert 2299 artikler så langt. Ser vi litt nærmere på statistikken har jeg skrevet 189 artikler om bønn, 115 artikler om etterfølgelse/disippelskap, 227 artikler om den kristne forsamlingen , 67 artikler om de siste tider. Og selv om enkelte har beskyldt meg for stort sett bare å skrive om homoseksualitet og den nye såkalte kjønnsnøytrale "ekteskaps"-loven, så stemmer det dårlig med virkeligheten. Kun 65 artikler av 2299 handler om homoseksualitet, og bare 35 om denne famøse loven. De aller fleste artiklene handler altså om bønn, etterfølgelse og den kristne forsamlingen.

Det er få dager hvor det ikke er produsert noen artikkel i det hele tatt. Vanligvis produseres det fra en til tre artikler daglig. Antall besøkende er økende, og jeg får henvendelser ikke bare i form av kommentarer, men mange skriver også eposter eller sender brev som respons. Jeg er svært glad for denne responsen. Takk til alle som kommenterer, enten på bloggen, eller på annen måte tar kontakt. Jeg ser på denne bloggen som en del av vårt misjonsarbeide.

De aller fleste lesere er nordmenn, men det er et betydelig antall svensker som følger bloggen daglig. Bloggen har også faste lesere i USA, England, Israel, Tyskland, Danmark, Nederland, Færøyene samt en rekke land i Asia, Afrika og Sør-Amerika. Med de nye oversettelsesverktøyene er det jo lett å lese bloggen selv om man ikke har norsk som morsmål. Bloggen leses også av mennesker fra ulike kirkelige sammenhenger.

Jeg takker Herren for at bloggen når så langt og så vidt og så bredt. Sammenligner jeg dette med de som kommer til de gudstjenestene og seminarene jeg har, så "taler" jeg gjennomsnitlig til langt flere hver eneste dag via denne bloggen. Den er fri for reklame, med unntak av de få produktene jeg anbefaler selv. Det dreier seg i vesentlig grad om bøker.

Den andre bloggen jeg drifter - http://www.martyrkirkensvenner.blogspot.com/ har også økende antall lesere. Det er jeg veldig glad for, og jeg håper mange bruker artiklene som publiseres der til å be for de som omtales. Denne bloggen oppdateres jevnlig, så ofte som det skjer noe som det er viktig å få ut informasjon om til så mange som mulig. Kanskje du kunne gjøre oss og den lidende kirke den tjenesten å fortelle om denne bloggen til så mange du kjenner.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Bjørn Olav! Det som begeistrer en, gir en videre.

Så bloggen vil fortsatt nå utover!

Anonym sa...

Hello again from two England visitors to your blog - yes, thank God for the doors that have opened as a result of new technology!
We are sorry to trouble you if you are busy, but did our second attempt at emailing you get through?
Barbara and Liz

Anonym sa...

Gratulerer så mye pappa! Husket da du startet med å blogge og du opprettet en blogg, du prøvde å forklare meg hva en blogg var og jeg hadde aldri hørt om det før, nå har du lært meg din datter å blogge, og jeg ser også at jeg har lesere, selvfølgelig ikke så mange som deg, men det kommer sikkert med tiden :)jeg vil takke de som har opprettet blogspot sånn at du og jeg kan blogge, og spesielt du som blogger om de mer viktigere temaene enn jeg blogger om ftsett å blogg som du gjør, jeg er kjempe stolt av deg som tør og si og skrive det du gjør. Det er ikke bestandig det er lett og få vonde, sårende kommentarer, men jeg synes du er tøff som takler det :) som du vet leser jeg bloggen din hver dag og synes den er veldig innspirerende:) du har mange mange koselige faste lesere :) stå på videre og du vil om ikke så alt for lenge nå en million lesere:) det hadde vært noe, tenk så mange lesere du har nå :)

kjempe glad i deg :) klem

Anonym sa...

Gratulere! Jeg har skrevet om dette her:

http://outreach.no/nettet-som-talerstol/

Bjørn Olav sa...

Takk for omtalen, Gunnar. Oppfordrer bloggens lesere til å ta seg en tur innom bloggen til Gunnar Skeid, som er meget lesverdig!