tirsdag, mars 01, 2016

SISTE: Viktig oppdatering om Floyd McClung

Her kommer en ny oppdatering til alle dere som ber for Floyd McClung. Dette er fra hans kone i min oversettelse:

"Dagen i dag har også vært som en berg-og-dal-bane. Hver dag håper jeg å kunne gi dere en skinnende, positiv rapport med bare gode nyheter... men vi er ikke der ennå.

Sent sist natt kollapset den venstre lungen og de måtte sette inn et dren. I dag ba de en professor se på ham. Han så på alle røntgen-bildene og alle data som foreligger og sier at han ikke tror at det er noen permanent skade. Det er gode nyheter. Og han håper at drenet kan fjernes om en dag eller to.

Ved dagens begynnelse var Floyd's feber borte. Det er veldig gode nyheter.

En venn fra Skottland kom for å be for Floyd og meg i dag. Han sa at han følte en slik glede i rommet. Vi har bedt om det - om en tilbedelsens ånd i rommet - så det var oppmuntrende. Han sa at han ikke engang følte at det var noe tungt over intensiv-avdelingen. Alt dette er gode nyheter.

Sønnen vår kom forrige natta, datteren vår i dag. Det er veldig gode nyheter. Godt å ha dem her.

Så fór vi utfor berg-og-dal-banen igjen. Feberen til Floyd økte. Et par ganger vi satt ved hans side ble han helt askegrå. Det foregår tydeligvis mye i kroppen hans.

Legen og jeg oppdaterte Misha og Matthew. I samtalens løp forklarte han (i motsetning til det de har sagt tidligere) at de ennå ikke har identifisert infeksjonen. I dag tidlig hadde han håp om at antibiotikaen vil virke, men med alt det som har skjedd i dag er de slett ikke sikre. Det var skuffende. Det var ikke gode nyheter men nyttig for oss å vite når vi skal be.

Vi trenger også å se at Floyd blir noe bedre slik at de kan fjerne en ledning og dermed få gjort en MR. En MR vil kunne gi nyttig informasjon, så be om dette kan skje.

Legen mente at Floyd måtte være på intensiv-avdelingen i to uker til og så er det planen at han overføres til overvåkningen for ytterligere to uker. Det var ikke det vi ønsket å høre, men det er godt at vi vet hva som venter oss. Vær så snill å be for oss for disse kommende ukene. Vi ber om et mirakel, men dette kan ta litt tid.

Sally McClung skriver videre at hun er svært takknemlig til alle som nå står med dem i bønn verden over. La oss be om et mirakel og at Floyd McClung blir helt frisk. Han trengs så sårt i det arbeidet han står midt oppe i og ikke minst trenger familien hans ham.

Jeg vil følge utviklingen på bloggen fremover slik at alle dere som ber kan be konkret og målrettet.

Ingen kommentarer: