torsdag, mars 03, 2016

Ny oppdatering om Floyd McClung - nr 5

Her kommer en ny oppdatering fra Sally McClung om ektemannen, Floyd (bildet). Jeg kommer heretter til å nummerere dem, for at dere skal få en lettere oversikt:

'Kjære bedende venner og venner av vår tjeneste:

Jeg ble svært overrasket når jeg kom til sykehuset i dag tidlig! Legen sa at han var klar til å begynne å vekke Floyd fra kunstig koma. Han kunne fortelle at de hadde fulgt med ham nøye de siste dagene via overvåkningskjermene når situasjonen har vært 'rolig'. Verdiene de måler er bedre. Det gjelder også infeksjonen. Så de føler at tiden er inne til å vekke ham.

Legen sier også at antibiotikaen begynner å virke på infeksjonen selv om den fortsatt ikke er lokalisert. Sannsynligvis vil vi aldri få vite hva det var! Men det synes nå som om den endelig blir påvirket av medisinen.

Gjennom dagen så vi små tegn på at Floyd kjente oss igjen, men det er helt ved begynnelsen på denne prosessen. Sannsynligvis vil dette ta flere dager. Sent i kveld ble Floyd hektisk og de stanset prosessen. De vil fortsette i morgen.

Jeg ble overrasket over hvor intenst dette ble for meg. Jeg hadde ikke forventet meg det. Mot slutten av dagen var jeg helt utkjørt. Dette har vært det mest intense - så langt. Som igjen ikke var det jeg hadde forventet meg.

Vær så snill å be for denne prosessen!!! Vi vet ikke hva vi kan forvente oss - og vi vet ikke hvor lang tid det vil ta. Be for Floyd - og be for alle oss i familien som står sammen med ham i denne prosessen. For noen få timer siden kom Floyds bror og søster hit.

Vi er glad for at vi er kommet så langt, og vi stoler på at Gud har den hele og fulle oversikten. Takknemlig for dine bønner som fører oss igjennom det.

Sally.'

Ingen kommentarer: