fredag, mars 04, 2016

Viktig forbønnsoppdatering for Floyd McClung - nr 6

Her kommer dagens oppdatering om helsetilstanden til Floyd McClung - og i dag er det er særdeles viktig oppdatering:

Kjære bedende venner!
For en kvinne som ikke liker berg-og-dal-baner. Nå er jeg sliten av denne turen. Berg-og-dal-banen fortsetter. I dag er det dag 10 på sykehuset. Dag 11 etter at det hele startet. Vi er blitt oppmuntret av de små tegnene på at Floyd gradvis er blitt vekket fra kunstig koma. Blinkingen med øynene, han så rett på oss, forsøkte å bevege munnen. Det er bittelite dette, men sannsynligvis det meste kroppen hans tåler. På monitoren til pustemaskinen, kan vi se at han tar noen få pust på egenhånd. Fargen i ansiktet var god, det samme var pusten.

Så begynte ting å endre seg og helsepersonalet begynte å dele sine bekymringer med oss. Hans armer og legger responderer ikke på den fysikalske behandlingen han får. Han skulle fått noen muskelsammentrekninger, men det er ingen. 

Han får tre sterke antikoagulerende midler. De tror nå at hans hjerteinfarkt skyldes en blodpropp fra infeksjonen. De er bekymret for flere blodpropper. Floyd har to uvanlige kuler i hodet - muligens er dette en blodansamling. Legen har ikke sett noe lignende før. Fremdeles har de ingen anelse om hva slags infeksjon/sykdom dette er. De har gjort det klart for oss at han ikke er utenfor fare ennå. 

Vi måtte forlate ham for en times tid for at de skulle gjennomgå noen prosedyrer. Når vi kom tilbake så han helt annerledes ut. Faktisk ganske dårlig og feberen hadde økt. Vi kunne ikke tro den store endringen på så kort tid. Vi avsluttet dagen veldig, veldig bekymret. Vi som hadde trodd han hadde rundet et hjørne... men nå ser det ut til at vi går i feil retning, det er i hvert fall det mine følelser sier.

Denne berg-og-dal-banen tærer på hele familien. Vi har fokus på Jesus vår helbreder'.

Sally'.

Floyds kone ber om forbønn også for familien. For Misha (deres datter), for Matthew (deres sønn), Alan og Trish (Floyds bror og svigerinne), Jim og Judy (Floyds søster og svoger) og Maureen Menard, som er blitt adoptert av familien.

Ingen kommentarer: