onsdag, mars 09, 2016

Billy Grahams barnebarn til Norge med møtekampanje i fem byer

Will Graham, barnebarnet til Billy Graham, kommer til Norge i juni og skal tale i fem norske byer. Den evangeliske møtekampanjen er en 'forkampanje' til at hans far, Franklin Graham, kommer til Norge i pinsen 2017.

Primus motor i det hele er en av nestorene i norsk frikirkelighet, Frank Søgaard. Det er også i M40 - Den frie evangeliske forsamling i Møllergata 40 i Oslo - at det hele dras i gang 13 mars. Da skal Europa-lederen for Billy Graham organisasjonen, Hans Mannegren, tale i M40, hvor Frank Søgaard er pastor.

Møtekampanjene med Will og senere Franklin Graham er en av de aller største - om ikke den største - evangeliske satsingen i Norge på mange, mange år. For dette er kampanjer rettet mot kirkefremmede for å forkynne evangeliet om Jesus.

Jeg har takket ja til å sitte i hovedkomiteen bak Graham-kampanjen, sammen med mange andre, og det anser jeg som en stor ære. Som aldri før trenger det norske folk å høre evangeliet! Min bønn er at hele det norske kristenfolk skal stille seg bak disse møtene.

Når Billy Graham kom til Norge i 1978 samlet han 30.000 mennesker på Ullevaal Stadion. Kampanjen fikk store positive ringvirkninger i norsk kristenhet. Mange kom til tro.

La oss be for Will og Franklin Graham og deres kampanjer i Norge. Jeg kommer tilbake til mer om saken senere.

Billedtekst: Will Graham sammen med bestefar Billy Graham. (Foto: Billy Graham Association)

Ingen kommentarer: