tirsdag, mars 08, 2016

Floyd McClung overlevde operasjonen - oppdatering nr 9

Det har vært en svært følelsesmessig og sårbar dag for familien til Floyd McClung (bildet). Hans kone, Sally, skriver at Floyd har vært så dårlig i dag at de trodde de skulle miste ham. De samlet seg rundt sengen hans for å be og en etter en tok de farvel med ham.

Så var det bare å vente til operasjonen var over. Da kirurgen kom ut fra operasjonssalen sa han at de ikke kunne finne igjen utposningene med puss som de så på MR-bildene. Kirurgen og hans team har bestemt seg for å se det hele an noen dager, så ta en ny MR og så eventuelt bestemme seg for en ny operasjon.

Men Floyd klarte seg altså gjennom operasjonen! Det er stort. Familien føler at Gud har besvart deres bønner. Floyd er i live i kveld. De kjenner på en djup takknemlighet til Gud. Sally sier hun må være ærlig og si at hun ikke trodde Floyd ville overleve operasjonen. Hun uttrykker stor takknemlighet overfor alle som står sammen med henne og familien i bønn.

La oss fortsette med å stå sammen med familien Floyd i kampen for Floyd McClung. Det er så stort behov for ham blant oss.

Ingen kommentarer: