mandag, juli 30, 2018

Nytt seminartilbud 2019

"Å forsones med livet slik det ble" er det nye seminartilbudet vi tilbyr menigheter og foreninger våren og høsten 2019.

Bjørn Olav deler i dette seminaret erfaringer om det å leve med kronisk sykdom. Han har selv hjerte- og lungelidelse, diabetes, lavt stoffskifte og Parkinsons. I seminaret snakker han om hvordan sykdom påvirker troen, om sårbarhet og snakker om en sann og ærlig tro når livet blir tøft å leve. Han deler også erfaringer om å leve med en bønnens rytme i møte med motgang. Bjørn Olav snakker også om det å være pårørende til de som har kronisk sykdom, og hvordan menighetene kan møte dem.

Seminaret egner seg for ung og gammel, troende og ikke-troende. Det kan holdes som et helgeseminar, men det passer også vanlige ukedager. Seminaret har to-tre timers varighet. Egner seg godt med kaffepause!

Det er fortsatt mulig for de som ønsker seminaret: "Å be med hvilepuls." Dette har Bjørn Olav holdt i mange menigheter i ulike kirkesamfunn, og er blitt til stor hjelp for mange i deres hverdagsliv. Mange slipper tak i dårlig samvittighet og finner sin egen bønnerytme etter å ha vært med på dette seminaret.

Skulle menigheter og foreninger ønske å ha besøk av Bjørn Olav for gudstjenester og møter er det noen få søndager ledig høsten 2018, og mange søndager i 2019.

Ta gjerne kontakt via epost: bjornolav58@gmail.com eller send en sms til 90 52 58 75 så ringer vi opp igjen.

Billedtekst: Bjørn Olav utenfor Minnehallen i Stavern. Et av hans bønnesteder. Rullestolen er parkert like nedenfor. Foto: May Sissel Hansen

Ingen kommentarer: