søndag, juli 29, 2018

Siste nytt fra branninfernoet i Redding

Her her siste nytt fra Bethel Redding:

Hovedpastoren Bill Johnson, her sammen med sin kone, Beni, skriver i en mail til sine venner og forbedere, som jeg har oversatt:

"Jeg er på vei tilbake fra England og befinner meg akkurat nå et eller annet sted over Atlanterhavet. De første nyhetene fra nabolaget vårt var helt forferdelige. Min kone, Beni, måtte evakuere. Hun var helt sikker på at huset vårt var tapt på grunn stedet hvor det brant, og hvor brannen spredte seg.

Men det synes som om hjemmet vårt og husene rundt oss er spart. Flere av de som er i staben vår fikk beskjed om at deres hjem også var ødelagt. Hver og en av dem har så langt funnet ut at deres hjem er spart, selv om hus i nærheten til deres er ødelagt. Hjemmet til en av pastorene våre ble reddet av en brannmann idet flammene kom nær til hans hjem. Brannmannen tillot ikke at flammene fikk nå huset hans. Brannen ødela gjerdet hans, men ikke huset, hvilket er bemerkelsesverdig i dette branninfernoet. Vi er så takknemlige.

På grunn av det store antallet personer som er en del av menighetsfamilien vår, så er det sannsynlig at vi også vil få del i dårlige nyheter. Vi feirer seirene over hjem som er spart, og vi har djup medfølelse med alle de som nå opplever tap.

Det er helt utrolig å være vitne til det bønneropet som stiger opp fra de hellige for oss og for byen vår. Takk skal dere ha. Takk skal dere ha. Takk skal dere ha.

Som dere forstår trenger vi regn, uten torden og lyn, hvilket på denne tiden av året er umulig. Men det er slett ikke det for Gud.

Nok en gang, takk skal dere ha, venner!

Bill Johnson, Senior Pastor, Bethel Chruch Redding, California"

Ingen kommentarer: