tirsdag, juli 31, 2018

Kjell Sørsdal og Reinert Vigdal fortsetter sjikaneringen og løgnene

Det var vel å håpe for mye at Kjell Sørsdal og Reinert Vigdal skulle ta hensyn til et inderlig ønske om å la meg være i fred. Disse to nettrollene tar seg ikke fem flate øre for å fortsette å sjikanere og lyve, selv om det går ut over meg i en sårbar sykdomsperiode eller familien min.

Etter at jeg publiserte min artikkel tidligere i dag har Kjell Sørsdal produsert ikke mindre enn seks artikler om meg, fulle av løgn. Den ene er rent fornøyelig - om man kan si noe slikt om sjikane - er en artikkel hvor han har samlet artikler jeg har skrevet om Maria. Han har funnet 20 artikler. Flere av dem handler ikke om Maria, Jesu mor, men om andre som heter Maria. 20 artikler av mer enn 12.000 artikler på bloggen. Men det som virkelig er morsomt er at to av disse artiklene har tittelen:

"Romerkirkens lære om Maria stemmer ikke med Bibelens."

En tredje artikkel har tittelen: "Maria-åpenbaringer - en av endetidens forførelser."

Om Kjell Sørsdal hadde tatt seg tid til å lese disse tre artiklene ville han se at han lyver når han forsøker å fremstille det som om jeg deler Romerkirkens syn på Maria. Men blendet av sitt hat ser han ikke skogen for bare trær.

Og Reinert Vigdal videreformidler artiklene til Kjell Sørsdal helt ukritisk.

Det andre tragikomiske er at Kjell Sørsdal skriver at jeg har ni blogger. Ja, jeg har forsøkt meg med ulike blogger siden jeg startet å blogge i 2007. Men jeg skriver bare på to av dem. Hva skal Kjell Sørsdal si selv da som har syv Facebook-sider i tillegg til sin personlige! Dette er latterlig. Det er mye Kjell Sørsdal ikke forteller sine lesere. Som for eksempel at Vårt Land slettet samme artikkel som Dagen også slettet, og som Sørsdal gjorde et veldig poeng av når Dagen valgte å slette det han skrev. At Vårt Land gjorde akkurat det samme ville ikke Sørsdal at hans lesere skulle vite. Men den som fulgte litt med i timen så hva som skjedde, selv om Sørsdal forsøkte å skjule det

Ingen kommentarer: