torsdag, juli 10, 2014

Et budskap til profetiske forbedere: Ikke gi opp å be om en mektig vekkelse, del 5

Noe forsinket fortsetter her artikkelserien til Julie Meyer om den profetiske forbønnstjenesten. Forrige del ble publisert søndag 29. juni:

Ambulansesjåføren talte til meg igjen og sa:

'Fortell, fortell de gamle historiene. Husk, husk de gamle historiene og se deg selv i den historiske linjen til grev Zinzendorf og Moravianerne, John Wesley, George Whitefield og Charles Spurgeon, og mange andre bønnens menn og kvinner  - Charles Finney, Maria Woodworth-Etter, Smith Wigglesworth, Aimee Semple McPherson, Kathryn Kuhlman.              

Du er i deres historie. Deres historie er din historie; for du er svaret på deres bønner; for et herlig og bedende folk, en skinnende og bedende Brud, som vil reise seg på jorden som elsker bønn, og dette bønnens rop vil føde fram Den enda større oppvåkningen og ønske Ham velkommen tilbake'.

Jeg kan fremdeles høre sangen bli sunget:

 I love to tell the story
'Twill be my theme in glory
To tell the old, old story
Of Jesus and His love


Det var nesten som om jeg hørt bønnene fra fortiden - disse som ble ropt ut for de som skulle ta stafettpinnen videre inntil vår Herre Jesus Kristus kommer igjen.

Rop, som sier: 'La et folk som elsker bønn ønske Ham velkommen tilbake!'

La et bedende folk løfte sin røst for vekkelse - la en milliard mennesker komme inn i Guds rike.

Dette er vår historie. Dette er vår historie. Dette er vår tid - til å ta stafettpinnen og be, og så, se vekkelse springe frem. Vi er i deres historiske livslinje og de i vår.

Siste del av denne artikkelen publiseres i morgen.

Ingen kommentarer: