søndag, juli 20, 2014

Har forkynt evangeliet for 10.000 ungdommer siden palmesøndag

Dan Trevino (bildet), lytter stadig til marerittene som fra unge mennesker som holdes på en militærbase på grensen mellom USA of Mexico. Han har fått lede mange av dem til tro på Jesus.

Siden palmesøndag har Dan Trevino forkynt evangeliet for mer enn 10.000 ungdommer, og gitt disse emigrantene nytt håp i Kristus.

Trevino, som er assisterende pastor i Baptist Temple i San Antonio i Texas, flere gudstjenester hver uke for barn- og ungdom i alderen 11-17 år. De holdes innesperret på Lackland Air Force Base, etter at de ulovlig har forsøkt å ta seg inn i USA.

Dan Trevino møter stadig fordomsfulle kommentarer fra amerikanere som mener dette kun er et politisk spørsmål. Selv ser han det som en fantastisk mulighet til å nå så mange unge mennesker med evangeliet.

Han holder nå fire gudstjenester hver eneste søndag - tre for gutter, og en for jenter. Frammøtet varierer, men hver søndag forkynner han evangeliet for et sted mellom 1.000 og 1.400. Han lytter gjerne til deres historier, og mange av de som deltar på gudstjenesten, kommer også til et ukentlig bibelstudium.

Ingen kommentarer: