mandag, mai 09, 2016

Iran evangeliseres av kinesiske kristne gjennom avansert elektronikk

Dette er en Bibel! Den er smuglet inn i Iran av kinesiske kristne. Ikke noe sted i den muslimske verden brenner vekkelsens ild som i Iran og behovet for Bibler er stort.

Kristne kinesere, tilknyttet 'Tilbake til Jerusalem'-visjonen, har den siste tiden smuglet inn tusener av slike mikro-chips Bibler som kan brukes i datamaskiner og mobiltelefoner. Dette er en av de tryggeste måtene å få Bibler inn i Iran på. Kineserne tar med seg utstyr inn i Iran og produserer disse mikro-Biblene inne i landet.

Når Biblene er produsert deler gruppen seg opp i ulike team som så sendes til ulike deler av landet for å spre Biblene. Måten dette gjøres på gjør det svært vanskelig for iranske myndigheter å oppdage det og få stanset det.

En måte å komme i kontakt med iranere på er at kineserne setter opp små boder hvor iranerne tilbys muligheten til å få skrevet navnet sitt med kinesiske bokstaver. Dette synes mange iranere er veldig spennende. Når de går derfra får de gjerne en gave - f.eks en sjokolade - og sammen med den en elektronisk Bibel. Sammen med gaven følger også en invitasjon til å møtes med kineserne og iranske kristne.

Disse kristne fra Kina har også tatt ibruk et annet hjelpemiddel: The Gospel Cloud. Denne sender ut gratis Wifi-signaler. Disse signalene er knyttet til Tilbake til Jerusalem-visjonen som sender ut gratis kristen musikk, kristne filmer, bibelundervisningsmateriale og er designet slik at iranske myndigheter ikke kan stanse eller filtrere signalene.

La oss takke Gud for kinesernes store oppfinnsomhet og djerve misjonsarbeide og la oss be om at vekkelsen fortsatt brer om seg.

Ingen kommentarer: