mandag, mai 09, 2016

Kona til Den himmelske mannen forteller om sitt livs kamp og helbredelse

Deling, som er kona til broder Yun - bedre kjent som Den himmelske mannen - forteller om dramatiske ting som har skjedd skjedd henne den siste tiden:

"Dette er et år av nåde og lykke. Det er året da Gud gjorde det mulig for meg å leve.

Fred være min familie og mine venner til del. Jeg er søster DeLing (kona til Den himmelske mannen). I dag mens jeg ba, berørte Den Hellige Ånd meg, og jeg skrev ned disse linjene:

I oktober 2015 ble jeg syk. Det var en svært alvorlig og livstruende sykdom. Jeg lå på intensivavdelingen på sykehuset en tid. Når jeg ble skrevet ut av sykehuset, så var jeg ikke i stand til å ta vare på meg selv i fire måneder. Jeg begynte å miste hukommelsen. Jeg var ikke i stand til å gjenkjenne mannen min eller hvor jeg bodde. 

I tre måneder var jeg ikke i stand til å gå. Jeg hadde konstante smerter og jeg led. Jeg ba mannen min og barna mine om de kunne være så snill å be doktoren min om å gi meg en sprøyte, en som var så sterk at jeg sovnet for aldri mer å våkne igjen. 

I dette djupe mørket, ba jeg til og med min mann med svak stemme om han ikke kunne be og spørre Herren om Han ikke kunne ta min sjel hjem. Jeg forventet ikke å overleve, men jeg er i live i dag ene og alene fordi Herrens nåde ikke svikter.

Sykdommen min skyldtes et destruktivt virus som spredte seg rundt omkring i kroppen min og til alle mine organer. Jeg kunne ikke spise eller sove. Beina mine bar meg ikke. Alt var håpløst.

Jeg kjenner på en djup takknemlighet til våre venner som kom fra hele verden for å vise omsorg for meg og vår familie. De ba for meg med tårer og de fastet. Deres tro rystet himmelen og Guds hånd beveget seg over meg. 

Jeg så denne mektige hånden til Gud. Den Hellige Ånd kom over kroppen min og holdt meg tett inntil seg. Jeg ble reddet fra døden. Både kroppen min og sjelen min ble gitt liv igjen.

Hukommelsen min har kommet tilbake og min helse er gjenopprettet. Dette året blir jeg 54 år. Jeg skriver dette brevet for å vitne om at jeg fremdeles er i live. Gud har utført et mirakel i livet mitt og jeg vil alltid vitne om Hans kraft og nåde.

Amen og Halleluja!

Deling."

Norsk oversettelse (C) Bjørn Olav Hansen

Ingen kommentarer: