onsdag, mai 25, 2016

Peter Halldorf til Norefjell og Hedmarktoppen

Peter Halldorf (bildet), preses for Ekumeniska kommuniteten i Bjärka Säby, og pastor innen pinsebevegelsen, taler på Sommerstevnet til pinsevennene på Hedmarktoppen og på Sommerfestivalen til Areopagos på Norefjell.

Først ute er Sommerfestivalen til Areopagos lørdag 2.juli. Kl.10.00 holder Peter Halldorf et foredrag med tittelen: "Därför sörjer jorden och himlen svartnar därovenför - om en kontemplativ livshållning och vår solidaritet med skapelsen".

Litt senere på dagen, kl.15.30, er det en samling kalt: Under treet, hvor Peter Halldorf deltar.

Sommerfestivalen til Aeeopagos holdes i vår på Norefjell Ski& Spa i tiden 30.juni til 3. juli. Øvrige talere og foredragsholdere er blant annet: Broder Stephen fra Taize og Bodil Sødal fra Mariahuset. Fredag 4. juli holdes det et svært interessant seminar med tittelen: "Healed Trough Their Wounds - A Conversation on Imperfection and Wholeness. Medvirkende: Bodil Sødal, Erik Hviid Larsen, broder Stephen og Raag Rolfsen.

Se www.areopagos.no for mer informasjon

I forbindelse med sommerfesten på Hedmarktoppen holder Peter Halldorf et seminar mandag 4. juli og tirsdag 5.juli. Begge dagene kl.11.15. Seminaret varer i 45 minutter. Tema er: "Den heliga ande i den kristnes personliga liv". Seminaret introduseres på denne måten: "Det finnes intet kristent liv uten kamp. Men hva hender med kampen når Den Hellige Ånd gjennomstrømmer et menneske? Dette seminaret handler om sammenhengen mellom korset og pinsen, og hvordan Åndens gaver kan forvandle oss til Kristi likhet'.

I siste nr av bladet Tørst, som utgis av Areopagos, opplyses det også at Peter Halldorf kommer med en bok med tittelen: 'Profeten, en studie av Jeremia i hans samtid og vår tid'.

Ingen kommentarer: