fredag, mai 27, 2016

Sanghadzhi møtte Jesus

Her ser du resultatet av en av de mange kristne sommerleirene i det veldige russiske riket!

Sanghadzhi kommer fra Kalmykia, som tradisjonelt er en buddhistisk region i Nord-Kaukasus. Her blir han døpt på bekjennelsen av sin tro på Jesus som sin Frelser og Herre.

Han var en åndelig søkende person. Han stilte spørsmål om livet og døden og evigheten. En dag delte en onkel av ham, som er baptistpastor, evangeliet med ham. Det skjedde i 2014. Sanghadzhi hadde nettopp avtjent militærtjeneste, og forberedte seg for universitetsstudier.

"Onkelen min fortalte meg at det finnes en Gud som elsker meg, men at min synd skilte meg fra Ham", forteller Sanghadzhi. "Men så fortalte han med om Jesus, at Han døde for mine synder slik at jeg igjen kunne få kontakt med Gud. Og jeg lurte på om dette virkelig kunne være sant. Kunne Jesus virkelig gjøre dette for meg? Jeg fortsatte å snakke med onkelen min om Gud mens jeg studerte på universitetet. Vi studerte også Bibelen sammen. Han ba meg innstendig om å overgi livet mitt til Gud, men jeg lurte på hvordan min familie og venner ville reagere."

En dag inviterte onkelen til Sanghadzhi til å bli med på en kristen sommerleir som arrangeres av organisasjonen "Skole uten grenser" som drives av baptister. Denne sommerleiren var spesielt tilrettelagt for studenter. En av dagene Sanghadzhi var der talte Gud til ham.

"Han ba meg om å ta en bestemmelse for Jesus. Plutselig var all min bekymring og frykt for småtterier å regne og jeg overga livet mitt til Jesus. Sammen med Jesus oppdaget jeg en ny kjærlighet for andre, jeg ville tjene Ham og følge Ham. Jeg ble involvert i en lokal menighet og "Skole uten grenser" arbeidet."

Nå er Sanghadzhi døpt og har et brennende ønske om å dele evangeliet med andre. La oss huske ham i våre bønner.

Ingen kommentarer: