tirsdag, mai 31, 2016

Forbønn for John Michael Talbot

Trubaduren, lovsangeren, forfatteren og franiskanermunken, John Michael Talbot (bildet), kjent helt tilbake fra Jesusvekkelsens tid, ber om forbønn.

I forbindelse med en reise over et fjellparti mellom New York til Buffalo kjente John Michael Talbot at hans ører ble helt tett. Det førte til at han mistet 70 prosent av hørselen på det venstre øret, og nærmere 40 prosent av hørselen på det høyre øret.

Han har oppsøkt en øre-spesialist, og denne har konkludert med at Talbot ikke har noen hindringer i ørekanalen, eller noen skade på trommehinnen men at hørselsskaden må skyldes noe annet. Øre-spesialisten antyder at problemet kan skyldes en skade i det indre øret. Derfor er John Michael Talbot blitt utstyrt med et høreapparat.

Dette er ingen lett situasjon for en musiker.

"Resultatet er at jeg hører fantom-toner, eller toner som ikke spilles, som en kubjeller, når jeg synger eller spiller. Så det å lage musikk er svært vanskelig," skriver John Michael Talbot på sin Facebook-profil.

Han legger til:

"Jeg vet at Gud kaller meg inn i mer stillhet og avsondrethet gjennom denne helsemessige utfordringen. Men jeg skal spille inn en ny plate om to uker, og jeg har flere opptredener som er booket. Og i det minste må jeg kunne kommunisere med den monastiske kommuniteten jeg tilhører."

John Michael Talbot er salvet og bedt for og oppfordrer nå sine mange venner verden over til å be for ham. Det gjør vi gjerne. Talbot's váre, stillferdige lovsang, har hatt stor betydning for mitt eget kristenliv gjennom årenes løp. Den har hjulpet meg inn i stillheten og inn i lovsangen og tilbedelsen.

Her er noen eksempler av musikken og sangene til John Michael Talbot:

https://www.youtube.com/watch?v=EcxOkht8w7c&list=PLbArARBRiCo-T8_HNLxBSzB7uaogT_JnD

Og her er et bilde når han ble salvet og bedt for:

Ingen kommentarer: