søndag, mai 15, 2016

Opplevde Den Hellige Ånd i nord-koreansk fangeleir

La meg fortelle deg om et moderne pinseunder! Om hvordan Gud på overnaturlig vis griper inn i Nord-Korea.

Den amerikanske misjonæren Kenneth Bae (bildet) satt 700 dager i fengsel i diktaturstaten Nord-Korea. Under strengt regime i en av de mange grusomme fangeleirene i landet. Nå forteller han i en by bok som nettopp har kommet ut hvordan han opplevde Guds forunderlige nærvær:

"Den Hellige Ånd tok meg i hånden og holdt den under avhørene'.

Kenneth Bae så noe som lignet gullstøv foran øynene sine, som skinte, og så hørte han Guds stemme som sa: "Den Hellige Ånd holder hånden din. Du er ikke alene."

I sin bok: 'Du er ikke glemt' forteller han fra tiden han oppholdt seg i Nord-Korea. Fra han ble arrestert på grunn av sitt hemmelige misjonsarbeid til oppholdt i den forferdelige fangeleiren:

Han forteller at ved et tilfelle fjernet Gud hendene til en demon som grep tak om nakken hans. Mange ganger opplevde han at mens han sang bønnesanger inne i fangeleiren så kunne han plutselig bli helt overveldet av Den Hellige Ånd og fant seg selv både gråtende og jublende av glede. Fangevokterne visste ikke hva de skulle gjøre med ham. Ved en anledning spurte en av fangevokterne hvem Jesus var og hvor han bodde slik at de kunne få arrestert Ham!

Kenneth Bae, som i april 2013 ble dømt til 15 års fengsel i Nord-Korea, men ble satt fri 8. november 2014, sammen med amerikaneren Matthew Todd Miller, er overbevist om at de nord-koreanske myndighetene kjenner den kraften Jesus Kristus representerer, og at det er dette som gjør at de for enhver pris vil hindre nord-koreanerne å få kjennskap til Jesus.

Ingen kommentarer: