tirsdag, mai 24, 2016

Ny operasjon 8. juni

Da er den første av i alt to operasjoner unnagjort. En av hovedårene i hjertet var fullstendig tett, og ble åpnet og stentet i går ettermiddag. Inngrepet var vellykket. På forunderlig vis har blodet funnet seg vei via en annen blodåret, slik at jeg unngikk et massivt hjerteinfarkt. Men hjertespesialisten avdekket også at en annen av de store årene i hjertet er i ferd med å tette seg igjen, og jeg må gjennom en ny operasjon 8. juni.

Jeg er veldig sliten etter inngrepet. Problemene med lungene, som det ikke er noe man kan gjøre noe med, gjør sitt til at jeg ikke gjenvinner full styrke. Dessuten vil innsnevringen av den andre åren gjøre at jeg ikke kjenner meg særlig pigg. Jeg kommer derfor til å ta det med stor ro de kommende dagene.

Takk til alle dere som har bedt og fortsetter å be for May Sissel og meg og vår lille familie. Takk for alle oppmuntrende sms'er og telefoner. Om noen skal ha tak i meg er det best å ringe May Sissel. Jeg setter stor pris på all forbønnen og all omsorg og kjærlighet. Takk til dere som fortsetter å be - særlig for den 8. juni.

Jeg kjenner på djup takknemlighet og ydmykhet til Gud for at Han har holdt sin beskyttende hånd over meg, også mens jeg har tjent Ham med en tett åre i hjertet. Hans nåde er stor.

Lørdag 28. mai er jeg så heldig at jeg skal få feire 34 års bryllupsdag med denne skjønne damen her! Det gleder jeg meg veldig til.

Ingen kommentarer: