tirsdag, oktober 27, 2020

Nå kan du invitere meg for bibelundervisning igjen!


Fredag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort siden mars, og det føles veldig lenge siden! Jeg talte på et offentlig møte på Voss via Internett. Det skjedde i forbindelse med en samling denne helgen, hvor det ble innsatt et eget bønneråd for Voss bønehus. For det første var det både en stor glede og ære å bli spurt om å få være en del av bønerådet for det spennende pionerarbeidet Voss bønehus er, og for det andre var det et privilegium å få dele Guds ord igjen. Fantastisk hva moderne teknologi kan gjøre! Jeg talte om forbønnens tjeneste.

Nå er jeg åpen for å tale og undervise i andre sammenhenger. Skulle menigheter eller husgrupper ha lyst til å ha 'besøk' av meg, er det bare å ta kontakt. Helst vil jeg tale i opptak, men jeg kan også 'gå live', slik at det blir muligheter til å stille spørsmål. Fordi jeg er i faresonen for å bli alvorlig syk av koronaen, er det foreløpig uaktuelt å komme fysisk på besøk. Jeg har likevel begynt å ta imot invitasjoner til høsten 2021, i håp om at vi da er igjennom det verste.

Men nå er det mulighet til å booke meg for bibeltimer, prekener, seminarer via Internett. Nå er ikke avstand noe problem lenger. Dette kan egne seg også for bibelstudiegrupper, eller for undervisning i menighetssammenheng.

Ingen kommentarer: