lørdag, februar 13, 2010

Vårt aller største behov: Vekkelse! Vekkelse! Vekkelse!



Jeg håper at riktig mange av bloggens lesere tar seg tid til å lytte til dette kall til omvendelse, bønn, innvielse - for at vi skal se det vi trenger mer enn noe annet skje: vekkelse!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Denne videoen var sterk! Kjente bare en sanksjon i mitt hjerte at det er dette vi trenger!
rus

Anonym sa...

Denne filmen viser alle elementer man trenger for vekkelse.

Brødre som er villig til å dø det gamle mennesket som vil egoet å kose seg på møter og stå opp med jesus med å kjenne nøden han føler over verdens smerte som ikke vil ta imot det Han alt har gjort fullkomment for dem som åpner sitt hjerte til Han, uten frykt for å miste sitt liv.

En sjel som kjenner at bare Guds kraft kan skape vekkelsen å ta vekk det onde på jorden.
Man må kjenne sorgen over det ondes gjerninger så sterkt som Jesus som vekker hjertes ild til bønne kamp til dem siste kreftene tar slutt til Gud tar over å vekker alle hjertene selv.

Man må kjenne Jesus smerte over den lidense verden som han holder i sine armer selv om mange ikke ser det.

Anger er porten inn til Guds kjærlighet som blir så stor at du fryder deg over alt i ditt liv.
Å leve i Guds hjerte vekker milioner av hjerter som lider for Gud.
For å mota vekkelse må første grøden være villig til å gi sitt liv til jesus på en mye sterkere måte en kjødet til nå har villet.

Jesus må kristene komme i nød over å se sitt tomme liv uten ettt sterkt hjerteforhol til deg der dem for kjenne din kjærlighet som forvandler selv det hårde hjerte til ånds hjerte.

Må dem begynne å ta over seg den ufatelige lidelsen som er på jorden i nøden sjelelig og kroppslig blant dem som ikke kan føle deg i sitt hjerte.

Jesus kom på innsiden av av dine barn så dem kan være sanne kristene som har din ånd.
For har dem ikke din ånd vil dem ikke kjenne deg igjen for dem kjenner ikke din ånd som er så fantastisk nydelig å full av rikdom som får lidelse på jorden til å blekne i ditt nærvær Jesus

Broderlig i Kristus levende i vårt indre !