fredag, februar 26, 2016

Gode dager på nasjonal bønnekonferanse på Grimeud

Når disse linjene skrives er det like før jeg setter meg i bilen for å gjøre til Ungdom i Oppdrags hovedbase, Grimerud (bildet)

Det blir tredje turen denne uken. I to dager har jeg vært sammen med styret for Nasjonalt bønneråd og i går med de øvrige medlemmene av bønnerådet. I dag starter den nasjonale bønnekonferansen som varer frem til søndag. Og det er i dag jeg skal holde mitt seminar: Bønnerytmer i krevende tider. Det er første gangen jeg holder akkurat dette seminaret. Jeg skal dele erfaringer rundt det å be når dagene blir onde og Gud kjennes langt borte. Hva gjør vi da?

Be gjerne for meg. Etter at jeg fikk den nye diagnosen hvor det er påvist en lungesykdom som er veldig krevende og som har dårlige prognoser har dagene vært utfordrende. Dette kommer jo i tillegg til de andre utfordringene med lungene, hjertet, diabetesen, og stoffskiftet. Men ved Guds uendelige nåde er jeg på beina!

Jeg gleder meg også til å høre Rhonda Hughey i dag. For noen år siden talte vi på samme nasjonale bønnekonferanse i Danmark. Hun er en bønnekvinne med djup kjennskap til vekkelsenes historie og bærer selv en djup lengsel etter å se vekkelse i Norge.

Foto: YWAM/Grimerud.

Ingen kommentarer: