mandag, februar 01, 2016

Svært viktig forbønnsemne: EU skal behandle resolusjon om folkemord av kristne

Onsdag blir en svært spennende dag for alle som er opptatt av situasjonen til kristne som blir forfulgt: I noen måneder har EU parlamentarikeren Lars Adaktusson, som representerer Kristdemokraterna, arbeidet for å få gjennom en resolusjon som slår fast at IS begår et folkemord på kristne minoriteter.

Det har ikke vært enkelt. Det er nå det gjelder, og det er nå det er viktig at forbederne er vakt og ber konkret og strategisk!

20. januar behandlet EU parlamentet resolusjonen. Lars Adaktusson fikk da støtte fra den svenske miljøparti-representanten, Bodil Valero, som sa det slik i følge svenske Dagen:

"Det är viktigt att vi benämner det som sker som ett pågående folkmord och ett brott mot mänskligheten och det är oerhört viktigt att vi agerar innan det har fullbordats,"

Men det er nå den virkelige kampen begynner. Onsdag er begynnelsen på en sluttspurt om Aduktusson skal lykkes eller ikke. For å få igjennom en slik resolusjon om folkemord må han få med seg majoriteten i EU. Dessverre skal det noe til.

Jeg vil anbefale deg å lese artikkelen i Dagen som du finner en link til her:

http://www.dagen.se/en-kamp-f%C3%B6r-att-klassa-is-d%C3%A5d-som-folkmord-1.680640

og jeg håper mange avsetter tid på onsdag (og gjerne før) for å be for Lars Adaktusson og arbeidet med å få gjennomslag for denne særdeles viktige resolusjonen.

Ingen kommentarer: