mandag, februar 08, 2016

Erkebiskoper med initiativ til stor evangeliseringsaksjon i Storbritannia i pinsen

Erkebiskopen av Canterbury, Justin Welby (bildet), drar i gang et av de største evangeliseringstiltakene i Storbritannia så langt i dette årtusen. Det skjer i uken før pinse i år. Aksjonen avsluttes 1.pinsedag. Han får støtte av erkebiskopen av York, Dr John Sentamu.

Hver eneste katedral, kirke, hver prest er blitt innstendig bedt om å dele sin tro i det håp at mennesker skal komme til tro. Denne evangeliseringsaksjonen skal ledsages av en massiv bønnestøtte.

Alle medlemmene av Den anglikanske kirken blir nå oppmuntret til å be hele uken før pinsedagen, om at 'alle kristne må fordjupe sin relasjon til Jesus', slik at de har våger å dele troen sin med andre.

I følge Christianity Today, holder de to erkebiskopene på å skrive personlige brev til de 11.300 kirkene tilhørende Church of England, og inviterer dem til å delta i prosjektet. De blir bedt om å organisere bønneaksjoner som skal pågå døgnet rundt, og ulike samlinger som skal hjelpe til å nå mennesker med evangeliet.

De to erkebiskopene samarbeider med bønneinitiativet 24/7 og lovsangsledere som Matt Redman, Tim Hughes og Martin Smith skal delta.

Ingen kommentarer: