torsdag, april 29, 2010

Inspirerende om hva Gud gjør i verden i dag


Jeg var så heldig å finne en preken av Patrick Johnstone (bildet), mannen bak bønneatlaset Operation World, på nettet i går, og hadde en riktig oppbyggelig halvtime. Patrick Johnstone, som nå er pensjonert fra misjonsorganisasjonen World Evangelization Crusade (WEC), talte på en "Global Sunday" 28. mars i år i Gold Hill Baptist Church i Chalfont St. Peter i Buckinghamshire, England.

Den internasjonalt anerkjente bibellæreren David Pawson var pastor for denne misjonsorienterte baptistmenigheten for noen år siden, og Patrick Johnstone har vært medlem her. Det forteller han litt om i begynnelsen av sin preken over Apgj 1,1-11. Jeg håper du tar deg tid til å lytte til den. Patrick Johnstone er en av de som vet mest om det som Gud gjør verden over. Han sitter inne med en enorm kunnskap om det som rører seg i de fleste land, og mye av denne informasjonen har han gitt videre i bønneatlaset. Her kan du lese om hvert eneste av verdens land, og om konkrete bønnebehov som hvert land har, hvor mange misjonærer som finnes der, hvilke misjonsorganisasjoner som jobber i de ulike landene, bare for å nevne noe.

I sin preken forteller Patrick Johnstone om noen av historiens største vekkelser. Faktum er at Johnstone holder på å skrive en bok om dem, som så vidt jeg husker, utkommer i september. Den skal jeg skaffe meg. Det er nemlig trosstyrkende å høre om alt det Gud gjør. Vi får ellers nok av alt det negative dagspressen skriver om.

Det finnes også mye annen bok undervisning på nettstedet til Gold Hill Baptist Church. Jeg har lagt ut linken til denne menigheten under "interessante linker" på høyre side på bloggen, så finner du den lettere igjen.

Du finner talen her:

http://www.goldhill.org/Media/AllMedia.aspx

Talen til Patrick Johnstone finner du nederst på siden.

Ingen kommentarer: