fredag, april 30, 2010

Moskva prioriterer restaurering av gamle kirkebygg

Moskvas bymyndigheter har satt av 80 millioner rubler, som skal brukes på restaureringen av 11 ortodokse kirker, to små klostre, en moske og en baptistkirke.

Dette er et godt tegn på at religionsfriheten fungererer i byen, og at myndighetene verdsetter bygninger av religiøs- og historisk verdi.

Kirkebygget til "Den reformerte kirken" (bildet), som er et av kirkebygget tilhørende Evangeliske kristne/Baptistene i Moskva, får 4,2 millioner rubler som kan brukes på oppussingen av dette gamle ærværdige møtelokalet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er profetert av flere dypt Jesus troende at det skal komme en mektig vekkelse i rusland før Jesus komme.
Når man ser hvor viktig kirken er idag i ruslan som et mirakel etter komunismen begynner jeg virkelig å tro på disse ordene som ser ut til å gå i oppfyllelse.
I ordene som har kommet har Gud talt at folket har igjennom sin store lidelse luttret sine hjerter til å kunne føle og lengte etter Guds kjærlighet.
Vi får håpe att støtte til kirkene er en del av denne vekkelse planen Gud har for rusland før jesus brødre og Jesus selv viser seg synelig på jorden.

Må smerten i Ruslands folkesjel som bærer smerten over krigens grusomheter og fornektelsen av Gud som slaver i ateismen bli helbrede kjære Far og Gud.
Må Ruslan bli ett lys for deg på jorden der Ruserene lar deg komme inn i hjertene så din ånd taler i deres tunger amen

Broderlig i kristus