søndag, januar 17, 2016

26 pastorer ordinert i Vietnam

Det var virkelig en gledens dag for den kristne kirke i Vietnam her om dagen da 26 nye pastorer fikk sin ordinasjon. Og det i et land hvor kristne nettopp må tåle trakassering og forfølgelse.

Etter seks års utdannelse kunne mennonitene i Vietnam ordinere 26 nye pastorer 5. desember i fjor. Det var pastor Nguyen Quang Trung, som også er president for Mennonite-kirken i Vietnam, som sto for den høytidelige seremonien. Selv kan han se tilbake på 50 års tjeneste for Herren i Vietnam. Det har vært mange vanskeligheter og prøvelser, men han har også sett Herren velsigne arbeidet.

Omlag 120 ledere og lekfolk tok del i høytideligheten. I forbindelse med ordinasjonen utfordret pastor Trung de nye pastorene til å gi seg helt for Gud og tjenesten, til å dele evangeliet med en lidenskap gitt dem av Gud, ta seg av mennesker og bli gode rollemodeller for menighetene. En etter en kom de 26 nye pastorene frem, knelte ned og ble bedt for.

La oss huske dem i våre forbønner.

Billedtekst: Pastor Lee, Pastor Khoa, Pastor Nghia, Pastor Hong An, Pastor Tuyen Nguyen, Gerry Keener og Pastor Trung ber for Pastor Lung fra Hai Phong, Vietnam. — Gerry Keener og Tuyen Nguyen/EMM

Ingen kommentarer: