mandag, januar 25, 2016

Saaed Abedini og hans kone får profesjonell hjelp til å behandle traumer

Dette er et stort og gripende øyeblikk! Det viser Saeed Abedini som blir omfavnet av sin mor i det han setter sine bein på amerikansk jord. Ved siden av står hans kone, Naghmeh.

Franklin Graham var ombord i flyet sammen med Saeed Abedini da det landet på flyplassen i Asheville i North Carolina torsdag ettermiddag. Billy Grahams sønn har nemlig arbeidet hardt for å få den iransk-amerikansk pastoren satt fri. Nå skal Saeed Abedini tilbringe noen dager sammen med familien på Billy Graham senteret.

I dag kommer kona Naghmeh og parets barn til Billy Graham senteret for å ha noen uker eller måneder alene sammen, og sammen med traume- og ekteskapsrådgivere for å hjelpe familien etter den vanskelige tiden det har vært for dem alle etterat Saeed Abedini ble arrestert. Kona, Naghmeh, har fortalt at ekteparet sliter i sitt forhold og trenger hjelp.

Mor og far til Saeed Abedini er nå begge i USA og vil også hjelpe sønnen og svigerdatteren i denne nye fasen som ektepar. Saeed Abedini har sittet fengslet i Iran siden høsten 2012 og har vært utsatt for både psykisk som fysisk vold.

Foto: Samaritan Purse

Ingen kommentarer: