søndag, januar 24, 2016

Nasjonal bønnekonferanse på Grimerud 26-28.februar


Vi har gleden av å invitere til Nasjonal Bønne- og profetisk konferanse på Grimerud gård 26.-28. februar, i regi av Nasjonalt Bønneråd og Ungdom i Oppdrag. I den forbindelse skal jeg ha et seminar med tittelen: Bønnerytmer i tunge tider.

Vi lever i spennende tider hvor Guds rike går frem mange steder i verden. Samtidig ser vi også at vanskelige tider kommer med usikkerhet og rystelser både nasjonalt og internasjonalt.

Med dette som bakgrunn føler vi mer enn noen gang på viktigheten for å komme sammen som ledere og forbedere i Norge for å høre fra himmelen for våre liv og vår nasjon. (Joel 2,15-17)

Vi har derfor i år lagt stor vekt på å gi rikelig rom for akkurat dette, og har satt av alle formiddagene til å sammen søke Herren. I denne tiden der alt synes å være i endring får vi komme nær til Gud og får høre hva som er på Hans hjerte. Han vil gi oss sitt perspektiv. Et perspektiv som gir håp for fremtiden og som gir våre liv fokus.


Formiddagene i henhold til 1. kor 14:26
Formiddagene vil bli ledet av et lederteam som har søkt Herren på forhånd for retningen på hver samling, samtidig ønsker vi å være åpne for hva Herren ønsker å forløse og tale der og da fra forsamlingen i henhold til 1. kor 14:26 «…når dere kommer sammen, har en en salme, en annen et ord til lærdom, en har en åpenbaring, en har tungetale, en annen har tydning».

24/7 Bønnerom
Under konferansen vil det også bli 24/7 bønn i bønnerommet på Grimerud. Her kan også  lovsangsteam eller enkeltpersoner melde seg på for å lede ett sett. Ta kontakt med Tom Anders Olsen på mob. 40401809 for dette.

I tillegg vil det også bli et eget seminar om «Harpe og Skål bønn og lovsang» ledet av Marie Hognestad fredag ettermiddag.  Dette seminaret vil gi en grunnleggende forståelse i hvorfor «harpe og skål forbønn og lovsang» og hvordan det relaterer til 24/7 bønn. Det vil også være veldig praktisk lagt opp, slik at enkelt personer eller lovsangsteam som ønsker å lære og praktisere dette vil få rikelig mulighet til å prøve seg i bønnerommet på Grimerud.

Profetisk gave-marked
Vi har opplevd en tiltale fra Herren til å utfordre alle som kommer om å be over om de skal ta med en «profetisk gave» som de kan gi bort til noen under konferansen. Dette kan være en bok som har betydd noe spesielt som man nå ønsker å gi videre eller hva det enn måtte være man føler seg ledet til å gi. Vi tror det vil bli mange vitnesbyrd av hva den enkelte «profetiske gaven» som ble gitt fikk bety.

Priser:
Konferanseavgift: 500 kr
Konferanseavgift og mat: 900 kr
Overnatting sovesal inkl. mat og konferanseavgift: 1100 kr
Overnatting 4-mannsrom inkl. mat og konfaranseavgift: 1500 kr
Overnatting 2-mannsrom inkl. mat og konferanseavgift: 2000 kr (maks 3000 kr for ektepar)

Program:

Fredag 26. februar
11.30. – Sammen for hans ansikt
13.00. – Lunsj
14.00. – Seminarer
17.00. – Middag
19.00  – Kveldsmøte – Rhonda Hughey:”Precence based revival”

Lørdag 27. februar
10.00. – Sammen for hans ansikt
13.00. – Lunsj
15.00. – Vitnesbyrd om bønn landet rundt
17.00. – Middag
19.00. – Kveldsmøte – Amy Ward: “Å forstå tiden vi lever i”.

Søndag 28. februar
10.00. – Sammen for hans ansikt
13.00. – Lunsj

Seminarer fredag:

14.00. – 15.15: Velge en av disse
- Bønnerytmer i familien
- Bønnerytmer i hverdagslivet
- Bønnerytmer i tunge tider

15.30 – 16.45: Velge en av disse
- Profetisk tjeneste
- Samfunnsområdene og bønnearbeid

15:00-17:00
- Harpe og skål-seminar m/Marie Hognestad (Bønnerommet)

Talere:
Amy Ward: Har en profetisk tjeneste som fokuserer på nærhet med Jesus. Hun bor i Pasadena, California, hvor hun leder YWAM «Fire and Fragrance» sin base der. De arbeider bl.a sammen med U.S. Center for World Mission og «Ekballo» med Lou Engle.

Rhonda Hughey: Leder Fusion Ministries – Hun har arbeidet med vekkelses- og transformasjonsbevegelser i 15 år. Bl.a. George Otis jr. – The sentinel group og Mike Bickle – IHOP (Internastional House of Prayer). Hun har skrevet boken «Desperat for his presence» og vært med forfatter for boken «Revival»

Lovsangere: 
Marie Hognestad - Anders Skarpsno - Thora Gisladottir (Island)


Hjertelig velkommen!
- hilsen arrangementskomiteen.

Ingen kommentarer: