mandag, mars 22, 2021

Årets første tur med rullator


I dag har jeg vært på min første tur med rullator siden snøen la seg i november i fjor. Det var vidunderlig godt! For det meste har jeg vært innendørs siden november, bare med noen besøk til fysioterapeut, lege og sykehus. Rullatorturen gikk i en sløfe rundt i nabolaget vårt, sammen med May Sissel og hunden vår Poirot. Vanligvis, når May Sissel går tur med den, drar den avgårde og vil ikke stanse opp. Men nå tok den pauser og ventet på at jeg fikk med meg beina! Utrolig følelse av å kunne gå i bakker uten å få angina! Hjerteoperasjonen har virkelig vært vellykket.

Da er det verre med smertene på grunn av Parkinsons og øresuset i venstre øre, et øre hvor jeg også nå sliter med å høre mine egne pulsslag. Å, om Gud kunne ta det vekk. Det er så slitsomt.

Denne uken skal jeg forberede tre prekener for å sendes via Facebook og nettsider. To av dem for Brumunddal baptistkirke, hvor jeg taler Palmesøndag og 1.påskedag. Den tredje for Toten frikirke hvor jeg også taler 1.påskedag. Med digitale medier kan man jo være to steder samtidig! Denne måneden har jeg også skrevet søndagsbetraktninger for Kristelig Pressekontor, en for hver av de fire søndagene i mars. Disse betraktningene trykkes i ulike aviser som fortsatt tar inn slikt stoff.

Mens vi venter på vaksinen holder vi oss hjemme. Om vi er så heldige å bli vaksinerte før sommeren, er det planen å delta på pastor- og lederdagene til Det norske baptistsamfunn, hvor May Sissel og jeg sammen med et team skal ha ansvaret for forbønns- og sjelesorgstjenesten. Det gleder vi oss til. 

Takk til alle dere som ber for oss. Det er vi veldig takknemlige for.

Ingen kommentarer: