tirsdag, september 09, 2008

Ren utnyttelse av unge jenter




Grensene for hva som er akseptabelt flyttes stadig. Gjennom sin satsning på enda en omgang med Top Model er TV3, Vandela Kirsebom og Jan Thomas med på å skape nye trender hos unge mennesker. Til den nye serien har det vært rekordmange søkere - hele 1500-1600 håpefulle unge jenter. Og for å fange oppmerksomhet i en stadig sterkere konkurranse om seerne, må man finne nye innfallsvinkler hele tiden. Kynisk og usmakelig satses det på nakenhet og lesbe-sex. Fotografen som skulle "skyte" de første bildene i gårsdagens sending krevde at 16 år gamle jenter skulle kaste bh'en og tungekysse med de andre deltagerne. Dette er intet annet enn en grov utnyttelse av mindreårige, og totalt forkastelig. Det sier heller ikke så rent lite om manglende moral hos de to programledere. De - og selvsagt de deltagende jentene er fullstendig klar over at om de takker nei til å gjøre hva de blir bedt om, så er det over og ut for å få muligheten til å vinne konkurransen. Den åpent homofile Jan Thomas burde gå i seg selv og heve standarden, men det er kanskje vanskelig all den stund han selv lever sammen med en 19 åring. Og Vandela - som mor, ville kanskje ikke ha utsatt sine egne døtre for dette overgrepet? Hvorfor da gjøre det med andres barn? Send gjerne en protest til TV3. (Bildene er fra TV3 nettside)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,detta fruktansvärda tilltag att förnedra unga flickor verkar inte finnas någon gräns.Pengar och rikedom,det har varit och skall alltid vara roten till allt ont!
Man kan fråga sig hur långt människan är beredd att gå för att förverkliga sig själv?Man ser ju idag bland de unga hur dåligt de mår.De skär sig själva för att döva smärtan de har inom sig själva!
Jag tänker på hur viktigt det är att vi som kristna verkligen når ut med detta budskap,som Pelle Karlsson skriver i en av sina böcker ;"Korsets Princip" att förlora är att vinna!
Kan inte låta bli att fundera över en sak.Har detta budskap verkligen fått tränga ner i våra hjärtan,och slå rot där?Förlora allt i denna världen,för att vinna det största av allt,nämligen Jesus!
Guds Välsignelse!
Karin
PS. BjornOlav,har du haft det besvärligt idag med hjärtat?
Var i bön för dej.

Bjørn Olav sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bjørn Olav sa...

Karin

Du har "følt" rett. Jeg har hatt en svært vanskelig dag i dag. Mye smerter. Takk for forbønn.
Skal til sykehuset i morgen for å få montert insulinpumpe, og skal da også snakke med en indremedisiner.

Anonym sa...

Foreslår at du bytter overskrift på denne artikkelen fra "Ren utnyttelse av unge jenter" til "Uren utnyttelse..."

- Ulf Magne

Anonym sa...

Jeg tror det var et aldri så lite ordspill på gang fra før av hvis du ser teksten under TV3 logoen. mv h. lars

Bjørn Olav sa...

Godt poeng, Ulf Magne, og jeg er helt enig, men Lars har gjort en helt riktig observasjon. Jeg merket meg TV3 reklamen: ren underholdning. Jeg kaller det ren utnytting. Er overrasket over at det er så få reaksjoner i det offentlige rom over dette. Er vi blitt så sløve at vi ikke reagerer på slike overgrep mot barn? Hvor er Barneombudet?