fredag, september 26, 2008

Se markene er hvite - misjonsreise til Romania og Sibir



"Se markene er hvite", sa Jesus. Det ordet lever sterkt i meg for tiden. Sykdom til tross, vi er i full gang med planlegging av bønne- og misjonsreisen til Romania i november. Reiseteamet består av to personer foruten meg. Skal vi lykkes er vi i stort behov av forbønn og økonomisk hjelp. Planene i Romania er som følger:


Vi reiser først til Bucuresti hvor vi skal delta på en samling for europeiske bønneledere. Her i Romanias hovedstad skal vi også møte min gode venn, misjonær Frantz Johansen, som har invitert meg til å undervise de nasjonale sigøynervitnene og deretter reiser vi til Baia Mare hvor vi skal seminar/retreat i den ortodokse kirkes regi. Vi har bestemt oss for å reise med tog hele veien, da dette også er en bønnereise hvor vi ønsker å be for de ulike europeiske landene vi reiser igjennom. Det som gjør reisen mulig for mitt vedkommende er at en av deltagerne er lege. Jeg er helt avhengig av at noen kan bistå meg underveis, og Gud har sendt en lege i vår vei som er blitt en del av vårt tjenesteteam!


Denne bønne- og misjonsreisen vil berøre mange mennesker. Vi tror derfor det er en viktig reise. Kan du være med å be? Vi trenger også hjelp økonomisk for å få dette til. To av teammedlemmene trenger å få dekket reise- og oppholdsutgifter som beløper seg til ca 15.000 kroner. Alle bidrag er like kjærkomne. Avreisetidspunktet er ikke endelig fastsatt, men vil sannsynligvis bli i tidsrommet 20.november-3.desember. Vi kommer tilbake til flere detaljer senere.


I 2009 er en ny bønne- og misjonsreise under planlegging. Denne gang til Sibir. Har du lyst til å være med, hører vi gjerne fra deg. Bønne- og misjonsreisene arrangeres av vårt misjonsarbeid: White Fields Mission. De som vil støtte oss økonomisk kan bruke følgende konto:


1604.04.04345


Ingen kommentarer: