lørdag, november 28, 2020

En oppdatering mot slutten av november


Det har gått en stund siden forrige oppdatering, så jeg vil gi en liten tilbakemelding til alle som ber for oss. Når det gjelder helsesituasjonen har den forverret seg. Som flere av dere vet måtte jeg slutte med Parkinsons-medisiner. Bivirkningene ble for store. De førte til intens kvalme og svelgeproblemer. Disse utfordringene er blitt mindre, men jeg er mye mer stiv i kroppen, og må av og til ha hjelp til å kle på meg. Jeg har spasmer, særlig om nattene og har fått tinnitus også på det andre øret. Det er veldig slitsomt og utmattende. Fysioterapeuten min har vært i karantene, så de siste ukene har jeg heller ikke hatt noen hjelp fra henne. I begynnelsen på desember skal jeg behandles for blødninger i begge øynene på øyeavdelingen på Lillehammer sykehus. Jeg oppholder meg for det meste innendørs. Det kan gå dager uten at jeg er ute av døra. Akkurat det savner jeg. 

I morgen, første søndag i advent, skal jeg tale via skjerm i Misjonshuset i  Hunndalen (Misjonssamvandet). De har tema *Den Helllige Ånd', dette semesteret. Det gleder jeg meg veldig til. I desember skal jeg tale to ganger i min hjemmemenighet, baptistkirken i Brumunddal. Det gleder jeg meg også til. Også det skjer digitalt. Fantastisk at jeg kan sitte hjemme i stua og samtidig kunne forkynne Guds ord. Jeg takker Gud for at det finnes forsamlinger som fortsatt kan bruke en Parkinons-rammet forkynner! Det gleder jeg meg over.

Ellers fortsetter jeg i forbønnens tjeneste, og jeg fortsetter å skrive, så lenge jeg har krefter til det. Må gjøre pauser når smertene blir for store og kroppen ikke vil mer. Takket være min kjære May Sissel er det mulig å få dagene til å gå rundt. Det er mye jeg ikke får til lenger.

Jeg er opptatt av å få leve i Guds nærvær med dagene mine. Jeg kan bli mismodig og sliten, men jeg har lagt mitt liv i Herrens hender og gleden i Herren er min styrke. Til Ham rømmer jeg når jeg blir redd, og det blir jeg av og til.

Takk til alle dere som trofast ber for oss. Må Herren la sitt ansikt lyse over dere.

Ingen kommentarer: