tirsdag, desember 20, 2016

10 års jubileum for bloggen med artikkel nr 11.375 - antallet lesere stiger

I år feirer denne bloggen 10 års jubileum. 15. januar 2006 begynte jeg å skrive og 10 år senere har jeg produsert 11.374 artikler og året er ikke ferdigskrevet ennå. Bloggen har passert 2 millioner besøkende. Gjennomsnittlig besøkes bloggen av 20.000-25.000 i måneden. Antallet er stigende. Så langt har 32.000 besøkt den i travle desember måned.

Vanligvis oppdateres denne bloggen med to-tre innlegg hver dag. Størst fokus har forfulgte kristne og undervisning om bønn og det indre livet. Det finnes også nyhetsartikler hvor håpet er å gi et speilbilde av det som skjer i Guds rike nasjonalt og internasjonalt.

Nytt neste år er at jeg fra januar 2017 vil begynne med podcast-sendinger. Disse vil i all hovedsak inneholde bibelundervisning, som det er et stort behov for. Dette kommer i tillegg til bloggingen, som fortsetter som før. Jeg minner også om den andre bloggen min: Monastisk, som også oppdateres jevnlig, men ikke daglig.

Jeg får mange gode tilbakemeldinger på bloggingen. Ikke minst er det hyggelig å treffe mange av mine lesere når jeg har mine bønneseminarer eller preker i ulike menigheter ulike steder i landet.

Takk til alle dere som skriver til meg og som ber for dette arbeidet. Det er ikke alltid jeg klarer å svare før det har gått noen dager.

Ingen kommentarer: