tirsdag, desember 20, 2016

Canadiske myndigheter fikk overraskende besøke pastor i arbeidsleir i Nord-Korea

Canadiske diplomater fikk tillatelse til å besøke den canadiske pastoren som soner en livstidsdom i Nord-Korea. Hyeon Soo Lim (bildet), har besøkt Nord-Korea mer enn 100 ganger og har hjulpet til med å bygge opp et barnehjem og en pleiehjem. Han er dømt for å ha forsøkt å styrte det nord-koreanske regimet.

Beskyldningene som selvsagt er fabrikerte er absurde. Hans familie er svært bekymret for hans helsetilstand og er naturligvis svært glade for at de canadiske diplomatene fikk besøke ham.

Pastor Hyeon Soo Lim tilbringer dagene i en av Nord-Koreas mange arbeidsleire. Han graver hull i bakken, og holdes i isolasjon fra de andre fangene, da han ansees å være en stor sikkerhetsrisiko. De canadiske diplomatene sier i en uttalelse etter besøket at hans sak absolutt har høyeste prioritet for canadiske myndigheter.

Hyeon Soo Lim er pastor for en av de største menighetene i Canada. Han ble i desember 2015 dømt til å sitte livet ut i en nord-koreansk arbeidsleir. Få kommer ut av disse i live. Hans helsesituasjon har forverret seg betraktelig det året han nå har sonet.

La oss fortsette å be om at han må bli løslatt.


Pastor Hyeon Soo Lim er pastor for Light Korean Presbyterian Church i Mississauga, Canada.

Ingen kommentarer: