tirsdag, mars 20, 2018

Hvem lytter vi til? Tilbringer vi tid i Herrens fortrolige råd?

I går leste jeg noe som går rett inn i den virkeligheten vi befinner oss i som Guds folk i Norge i dag. Det store spørsmålet er: Hva former vår virkelighet? Hvem lytter vi til? Her er hva R. Loren Sandford (bildet) skrev. Han er en anerkjent profetisk røst med stor integritet:

"Jeg har tilbrakt hele dagen i bønn. Bare vært sammen med Herren i tilbedelse. Vanligvis holder jeg meg oppdatert med hensyn til nyhetsbildet, men jeg erkjenner at plugger jeg med på FOX News, vil den giftånden det representerer forgifte min ånd, og klikker jeg meg på CNN, MSNBC eller andre vestreorienterte medier, så er det bare en annerledes form for gift. Uansett retning så er det gift. Det hele koker ned til fore hatet og splittelsen. Jeg trenger å følge med på hva som skjer rundt om i verden, men jeg kommer til å bruke langt mindre tid på det enn jeg noensinne har gjort."

Herrens folk må høre fra Herren! Det gjør vi bare knelende i vårt lønnkammer.

I 2.Kongebok finnes det en veldig interessant beretning. Det fortelles om kongen i Syria som ligger i krig med Israel. Det var tydelig at Israel satt inne med informasjon som gjorde at kongen i Syria mistenkte at de hadde en spion blant seg. Da er det en av kongens menn som sier:

"Det er Elisa, profeten i Israel, som åpenbarer for Israels konge, hvert ord du taler i ditt sengekammer." (2.Kong 6,12)

Slik burde det være! Mer enn noensinne trenger vi profetiske vektere som lever slik med Gud at de hører fra Ham - og Ham alene! Herren spør, gjennom profeten Jeremia:

"Men hvem har stått i Herrens fortrolige råd, slik at han så og hørte Herrens ord? Hvem har gitt akt på mitt ord og hørt det?"

Kanskje skyldes mye av forvirringen i vårt land i dag med hensyn til den alvorlige situasjonen vi befinner oss i åndelig, at vi bruker veldig liten tid i vårt lønnkammer. 

Ingen kommentarer: