lørdag, mars 10, 2018

Spennende dager i Drammen

Når disse linjene skrives befinner jeg meg i Drammen - på baptistenes lederkonferanse i Scandic Ambassadeur Hotell. Klokken 15.30 skal jeg ha et seminar om bønn i menighetsfelleskapet.

Det er godt å treffe gode venner og kollegaer igjen, og det er spennende å treffe nye. Ved siden av seminaret har jeg en del sjelesorgsamtaler.

Lederkonferansen i år har rekordoppslutning. Baptistsamfunnet i Norge er i vekst, mange nye menigheter har kommet til de siste årene. Det pågår mye spennende, blant annet det som kalles 'Ungkloster'. Dette ble startet opp i august i fjor, og er et forpliktende bofelleskap, der man lever med tidebønnenes rytme, deler måltidsfellesskap og deler livet sammen. Helt etter mitt hjerte! Det finnes nå to slike fellesskap i Oslo, og et i Kristiansand. Fredrik Krunenes er koordinator for Ungkloster, ved siden av å være pastor for Oslo Sentrum Baptistkirke (tidl. Oslo 1. baptistkirke). Det var veldig trivelig å møte ham igjen i går.

Nå skal jeg straks på seminar med Einar Nymoen med tema: "Fellesskap som smerter - når noe går galt i en menighet", og så er det mitt seminar om bønn i fellesskapet.

Ingen kommentarer: