tirsdag, desember 22, 2020

Bønnesvar og Guds forunderlige omsorg


Gud har sine tjenere! De siste ukene har vi fått så mange håndtrykk som viser at Gud har omsorg for oss i krevende sykdomsdager. I går fikk jeg et forunderlig bønnesvar. Jeg har sagt til Gud at jeg har ønsket meg et kors, og beskrevet for Ham formen. Det skulle minne meg om sentrum i min tro, ja i hele universet,  og tale om det korsfestede livet med Ham. Jeg nevnte det ikke for noen.

I går kveld hang det en plastpose på døra, med korset jeg hadde bedt Herren om, fra kjære venner.  Historien bak gjorde det enda mer dyrebart. Korset er en kopi av et pilegrimskors funnet noen hundre meter fra Hoff kirke (fra 1100-tallet), en kirke jeg er så glad i. Originalen var gjort i bly og denne er støpt i tinn. Ekteparet som ga meg korset visste ingenting om at jeg hadde bedt Herren om et kors. Gud er bare god.

Så har andre velsignet oss med 10 sekker ved, noen andre en kransekake, andre igjen penger som har kommet nøyaktig på dager vi trengte dem. Andre har velsignet oss med gode julebrev, deres forbønner og deres vennskap.  Jeg setter også veldig stor pris på alle de som har skrevet til meg for å takke meg for ting jeg har skrevet på bloggen og Facebook. For oss er dette ekstra godt å oppleve i en tid som for oss kjenner usikker ut, hvor jeg går og venter på svar på viktige prøver fra sykehuset. 

Stor takk til alle som viser slkk omsorg for May Sissel og meg og den lille familien vår. 

Ingen kommentarer: