mandag, desember 07, 2020

Ødelagte Israelsblader


 I flere år har jeg hatt gleden av å følge med på hva som skjer i Israel gjennom de kristensionistiske bladene 'Karmel Israels Nytt' og 'Israels Røst'. Flere ganger har jeg opplevd at bladene jeg får er blitt tråkket på. Det gjelder 'Karmel Israels Nytt', som tydelig har avtrykket av en skitten sko på førstsiden. Dette har pågått over flere år. 

I oktober fikk jeg samme dag tilsendt september og oktober utgaven av 'Israels Røst', som redigerers av Gro og Bruno Wenske. De sendes ut i en konvolutt, og det var merkelig at begge skulle komme samme dag i postkassen min, når bladene ommer ut en gang i måneden. Det betyr at septembernummeret var en måned forsinket. Det kan jeg leve med. Verre var det at begge bladene var ødelagt av en stinkende væske, og helt uleselige. Dette har jeg tatt opp med Posten, men de kan intet gjøre og har intet erstatningsansvar. 

Dette skjer aldr med noen av de andre avisene og tidsskriftene jeg abonnerer på. Bare de bladene som handler om Israel. Det skulle vel ikke være en som hater jøder og Israel i Posten Norge?

Billedtekst: Siste nr av Karmel Israels Nytt kom velberget i postkassen i dag. Heldigvis.

Ingen kommentarer: