tirsdag, desember 01, 2020

Profetisk: Det vil bli et verdensvidt angrep på Bibelen


Loren Cunningham (bildet), grunnleggeren av Youth with a Mission (Ungdom i oppdrag) kommer med en profetisk advarsel. I et intervju med Lynn Green, ber den 85-år gamle misjonsgeneralen, kristne om å være våken i den tiden vi lever i. Lynn Green sier det slik: 'Jeg var i en Zoom-samtale med Loren Cunningham og flere andre nylig. Da det var slutt bemerket Marti, som kunne høre en del av samtalen: «Jeg har sjelden hørt Loren snakke så kraftig; fikk du det han sa? Jeg synes det er veldig viktig. ” Jeg var enig i at det var en uvanlig følelse av at noe haster og  har stor betydning.'

Hva var det som var så viktig for Cunningham? Blant annet dette, her i min oversettelse:

'Vi må være flittigere og jobbe raskere fordi mulighetenes tid forkortes. Mange av nasjonene, kjent for sine friheter, ser disse frihetene begrenset på måter vi ikke kunne ha forestilt oss, selv for bare et år siden.

Uthulingen av ytringsfrihet og bevegelsesfrihet de siste årene har vært åpenbar og har blitt skrevet om og kringkastet mye, men trenden fortsetter. Snart vil den gå inn i en ny fase.

Det vil bli et verdensomspennende vokalangrep på Bibelen. Dette vil være et forsøk på å stoppe vårt gudgitte mandat om å gjøre Bibelen tilgjengelig for alle på morsmålet. 

Bibelen blir målskive fordi den gir oss vår tro og fra vår tro får vi vår kultur. De som er fast bestemt på å endre kulturen vår, jobber hardt for å forvise enhver oversikt over bibelsk innflytelse fra vår historie. (Jeg, Lynn, kan legge til at den anerkjente kringkasteren, forfatteren og parlamentarikeren Melvyn Bragg, på 400-årsjubileet for King James Bible i 2011, produserte og presenterte "The Legacy of the King James Bible". Han sa, "It var faktisk King James Bible som hadde størst innvirkning på alt fra engelsk språk og litteratur til vestlig demokrati. ”Deretter ble den sendt av BBC, men jeg er sikker på at de ikke ville tillate det i dag.)

Med Bibelen som styrer vår tro og ligger i sentrum for vestlig demokrati, som Bragg uttalte, har vi hatt en standard som vi kunne si hva som var bra og hva som var ondt i vår historie. Det var selvfølgelig mye av begge deler fordi det alltid er resultatene av menneskelig aktivitet. Men med omfattende bibelsk innflytelse ble USA en nasjon med en felles kultur der folk fikk mer frihet og velstand enn noen gang hadde vært kjent på jorden. Mange andre vestlige nasjoner hadde også omfattende innflytelse fra Bibelen, og det "amerikanske eksperimentet" var en inspirasjon for andre nasjoner og kulturer.

Hvis noen satser på å forandre en nasjon, må de først omskrive historien. Den mer ekstreme venstrebevegelsen i Amerika og mye av Europa har vært fast bestemt på å gjøre akkurat det. Først skriver de sin egen versjon av historien, og deretter underviser de i skolene og høyskolene våre, uten andre versjoner tillatt. De vet at ingen vil jobbe hardt for å styrte den nåværende sosiale ordenen med mindre de mener det er uopprettelig dårlig. En velkjent sosialistisk Ivy League-professor uttalte at sosialisme ikke kan fungere før alle tenker likt. Ekstreme venstre har satt seg for å få alle til å tenke likt. New York Times 1619-prosjektet er et eksempel på hvordan unge mennesker læres at historien til USA og vestlig kultur overveiende er ond.

VI MÅ “ARBEIDE MENS DET ENNÅ ER DAG”

Det som en gang virket umulig, eller i det minste veldig usannsynlig, er nå en sterk sannsynlighet. Bibelen kan bli merket hatytringer og deretter bli forbudt. Vi må doble vår innsats for å få det ut mer og mer vidt. Det er tydelig Guds vilje, og når vi gjør akkurat det han vil, vil han jobbe med oss, og vi vil være i stand til å gjøre mer enn vi noen gang trodde var mulig.'

Så langt Loren Cunningham. Sjeldent har jeg kjent en slik sanksjon på et profetisk ord som dette. Vi lever i avgjørende tider i verdenshistorien. Dette er absolutt en tid for å være våken. Og bedende.

Ingen kommentarer: