lørdag, februar 06, 2021

Senator utfordrer president Biden i abortspørsmålet


Republikaneren. Chris Smith, medordfører for 'Ja-til-livet' kampanjen i USA, ledet en spesiell samling i Representantenes hus denne uken for å snakke om farene de ufødte i USA står overfor, og utfordrer nå president Biden til å kjempe barna i mors liv.

Det er CBN News som melder dette. 

Smiths tale var et rop om overlevelse og rettferdighet for ufødte jenter og gutter. Han sa at ufødte barn "trenger USAs president for å være deres venn og talsmann - ikke nok en kraftig motstander." Mange talsmenn for 'Ja til livet'-kampanjen hevder at president Bidens administrasjon gjør abortrettigheter til sitt ledende tema så langt i presidentperioden.

Kongresmedlemmenet fra New Jersey forklarte at til tross for tilbakeslag, nekter 'Ja-til-livet'-tilhengerne å gi opp kampan. "I dag står vi igjen overfor enorme utfordringer og forplikter oss til å holde ut gjennom bønn, faste og gode gjerninger - og respekt, også for de som vi grunnleggende er uenige med - selv når det ikke blir gjengjeldt," sa han.

Smith minner om at president Biden i sin innvielsestale, sa at "drømmen om rettferdighet for alle ikke lenger vil bli utsatt." Biden snakket om "et rop om å overleve fra selve planeten. Et rop som ikke kan være mer desperat ..."

Smith sammenlignet dette ropet med gråten fra ufødte barn.

"Jeg tror drømmen om" rettferdighet for alle "ikke kan oppnås hvis et helt samfunnssegment juridisk blir ignorert og diskriminert på grunn av hvor de bor - i mors mors liv - og hvor små og forsvarsløse de er. Vi vet at presidenten forstår dette.eller i det minste gjorde han det en gang, "sa han.

"For mange år siden skrev daværende senator Biden til velgere og forklarte sin støtte til en lov mot finansiering av abort og sa at den ville" beskytte både kvinnen og hennes ufødte barn ... "Han sa:" Jeg har konsekvent - ved ikke færre enn 50 anledninger —Stemte mot føderal finansiering av aborter ... de av oss som er motstandere av abort skal ikke tvinges til å betale for dem, ”fortsatte republikaneren i New Jersey.

Ingen kommentarer: