tirsdag, august 11, 2015

En av pionerene innen Vineyard bevegelsen er død

En av grunnleggerne av Vineyard-bevegelsen, pastor John C. MacClure, her sammen med sin kone Margie, gikk hjem til Gud fredag kveld. McClure, som ble 70 år gammel, døde av komplikasjoner etter en ATV-ulykke.

John MacClure mistet kontrollen på en ATV han kjørte den 19. juli. Han var på tur sammen med sine brødre og et søskenbarn i fjellene i nærheten av Pagosa Springs i Colorado. Han traff et tre, og sammenstøtet førte til hodeskader. Han brakk også alle ribbenene på den ene siden, og fikk et brudd i ryggsøylen. Etter ulykken ble han fraktet bort i et helikopter til et sykehus i New Mexico. Han kom seg ganske raskt igjen, og var i stand til å ta sine første steg en uke etter ulykken.

Vel hjemme i Orange County i California fortsatte den gode utviklingen. Men så skjedde det noe uventet fredag kveld. I følge hans svigersønn, Mark Ostgaard, fortalte MacClure at han kjente seg så svak og hadde problemer med å puste. Tidlig om morgenen 8. august ble han brakt til Hoag sykehuset, hvor han ble erklært død ved ankomst.John Ma

'Det hele kom som et stort sjokk', forteller svigersønnen til Mark Ellis, reporter for ASSIST News Service.

Som en av de nærmeste medarbeiderne til John Wimber, grunnleggeren av Vineyard bevegelsen, startet John McClure flere menigheter. Blant annet Newport Beach Vineyard. Den ble startet hjemme i stua til John og Margie, og vokste til en menighet på 2.500 medlemmer.

Hjemmesiden til John McClure finner du her:

http://www.johnmcclureministries.com/

Ingen kommentarer: