mandag, august 31, 2015

God og sterk markering av kristen enhet i Kragerø

Det ble en god og sterk markering av kristen enhet i Kragerø denne helgen. Da gikk metodistene, pinsevennene, baptistene, og frikirkefolket sammen om å invitere til et seminar om bønn og felles gudstjeneste søndag formiddag.

Den vakre Metodistkirken i Kragerø var fullsatt og vel så det når gudstjenesten tok til. Ekstra stoler måtte settes inn, så alle fikk plass.

Fredag kveld var det samling i Frikirken, hvor jeg underviste om det hverdagslige bønnelivet. Lørdag formiddag forsatte seminaret i Pinsekirken Elim, med vekt på menighetens bønneliv og etter at seminaret var over begynte en 24 timers bønnevake i Metodistkirken, hvor ulike sang- og musikkrefter deltok.

Tilbakemeldingene har vært veldig gode. Flere vitnet om at dette var til velsignelse, oppmuntring og hjelp til deres egen trosvandring.

Nå står Follo, Vikna, Skien, og Oslo for tur.

Kanskje dette er noe for din menighet til våren? Kanskje et samarbeidsprosjekt mellom andre menigheter. Ta gjerne kontakt via bjornolav58@gmail.com

Billedtekst: Fra venstre pastor Jon Vestøl (Betania, Kragerø baptistmenighet), Bjørn Olav Hansen, pastor Niclas Bengtsson (Kragerø frikirke) og pastor Harald Olsen (Metodistkirken). Pastor Simon B. Johansen (Pinsekirken Elim) var forhindret fra å delta på gudstjenesten.

Ingen kommentarer: